Nick név: szerkesztőség
Művei:  

Nagy István Paphnutius: Csucsu

Egy megtörtént eset a 70-es évekből. Mindenki okulására. Az a nap ugyanúgy kezdődött, mint a többi: álmosan, fázósan. A csapat ugyanúgy nem látta a napfelkeltét, mint hétfőn, vagy kedden.

Kedves Barátunk!

A fülünkben cseng a díjkiosztó gálák hangzatos bejelentése: A győztes pedig...! Az elhangzó név után hatalmas tapsvihar és éljenzés. Az első fennmaradt Olimpiai győztes neve Koroibosz volt.

ZENE ÉS KÖLTÉSZET

KONCERT ÉS KÖTETBEMUTATÓ A MAMŰ GALÉRIÁBAN (MARCATO-SZIMNIA)

Csángó Bál 2011. május 7-én

Fergeteges táncház és hajnalig tartó mulatság várja az érdeklődőket a II. Egyházaskozári Csángó Bálon, melyet 2011. május 7-én rendeznek meg a Mecsek lábánál fekvő faluban.

Ünnepelje Egerben a Tánc Világnapját! (2011.04.27-2011.04.08.)

A Gárdonyi Géza Színház két előadással is ünnepel a Tánc Világnapján.

Könyv könyv hátán - Egy régi szerzőnk új arca

Egy könyv, melynek címéért meg kell küzdeni! Ezúttal szerkesztőségünk titokba burkolja a szerző és írása kilétét bemutatónk végéig.Reméljük azonban, hogy olvasóink kíváncsisága ezt nem hagyja annyiban

Fekete Felicia - Pince Színház: Krumplirózsa

Gáspár Sándor és Györgyi Anna főszereplésével mutatták be a Krumplirózsa című darabot a Pince színházban.

Ismerős Arcok a Diesel Arénában ( május 14.)

1999. óta közel 1000 fellépésük volt már szerte a Kárpát-medencében! Május 14-én ismét nagy budapesti koncertre készülnek, ezúttal a Diesel Arénában.

Liszt Ferenc éjszakája a Hal téri házban - Baka István tiszteletére

BAKA ISTVÁN a költői képalkotás és a szerepjáték- költészet egyik legjelentősebb megújítója, író, műfordító, szerkesztő. (1948. júl. 25. - 1995. szept. 20.)

Legolvasottabb cikkek