Nick név: szerkesztőség
Művei:  

Karinthy színház bemutatja: Hippolyt, a lakáj

A "Hippolyt, a lakáj" volt az első magyar hangos film Kabos Gyulával és Csortos Gyulával a főszerepben. A film 1931-ben készült, és talán, azóta is az egyik legnépszerűbb magyar film.

PROGRAMAJÁNLÓ/ Breiner Tamás estje/ Spinoza Szinház/ 2011/03/05

"Hatodik" - Breiner Tamás interaktív gondolatolvasó estje

ÉLJEN A SZERELMESEK NAPJA! - 2011.02.03.

További versek kerültek feltöltésre szorgalmas szerzőink jóvoltából. Íme egy kis segítség, hogy ne tévedjünk el a versek fergetegében...

A Házasság Hete a Duna Televízióban

A világ magyarságát összefogó, 18 éves Duna Televíziónak nem csak az értékteremtés, hanem az értékek megőrzése is a feladata.

A GNM Színitanoda bemutatja:

Idei előadásunk címe, leírása: Kamaszkorom legszebb nyara. -A gyermekkortól a kamaszkoron át, a felnőtté válás majd minden konfliktusát, líráját, drámáját és boldogságát mutatjuk be humorral,

ClubNetCet-Meghívó Civil Börzére, utazási és más ajánlatok

Várunk szeretettel a febr. 4-i "EZO" Civil Börzén, melyet az Erdélyi Magyarok Egyesületével közösen rendezünk. 16 órától lehet érkezni, cím: Bp. V. Molnár u. 5. Részletek a mellékletben.

KIMŰVELT GENERÁCIÓK, A JÖVŐNK ZÁLOGA

A Nyírbátori Kulturális Nonprofit Kft. 2011 januárjában útjára indította KIMŰVELT GENERÁCIÓK, A JÖVŐNK ZÁLOGA elnevezésű projektjét,

Pletykafészek - Básti, Liptai, Nagy-Kálózy, Rudolf, Scherer - Centrál Színház - febr. 18.

A Centrál Színházban szinte már házi-szerzőnek számít Neil Simon, akinek a Pletykafészek című bohózatát február közepén mutatják be Puskás Tamás rendezésében.

Maggoth: Járkáló halottak 2. rész

4. Zoltán, ha jobban belegondolt, logikusnak találta ellenfele rejtekhelyét. Bradford nem olyan rég azt mondta, a szovjetek a titkos támaszpontok közelében földelték el az ügynökeiket.

Legolvasottabb cikkek