Nick név: szerkesztőség
Művei:  

Maggoth - Téli mese

Tizenkét éves koromban északra rendelték apámat, Ivan Jefremovics Bartolovot egy Szverlov nevű település rendőrkapitányának. Kétemeletes házat kaptunk az államtól, melyből anyám,

Vendégelőadó az Areopagoszon

ApCsel 17: 16-34 Vendégelőadó az Areopagoszon Nézek a mellettem ülőre, a szemközt forgolódóra, az amott csacsogóra és az amonnan hiányzó kihűlt helyére.

Nagy István Paphnutius: Már készülök a télre

Hol a homályból előhajol egy rozsdalevelű fa, mérem a téli éjszakát. Mint birtokát a tulajdonosa. József Attila: Téli éjszaka, 1933. január

Petrozsényi Nagy Pál: Vasárnap kirándulunk

A Katz család új, nagyobb házba költözött. Megtehette, polgármester lett Katz úrból... Megjelent az Ad Librum Kiadó gondozásában az Életképek című elbeszéléskötetben, 2010

Indul a multikulti rendezvénysorozat az U26-ban Októberfeszt magyar módra

A djuice beindítja a multikulti rendezvénysorozatát. A cél egy adott nemzet kulturális és gasztronómiai különlegességeire fókuszálva betekintést engedni más országok mindennapjaiba és szokásaiba.

Karinthy - Süsü segít a bajban - Jótékonysági felhívás!

A Karinthy Színház, a Hadik Kávéház, a Fogi Színház és a Szülinapibohócok.hu összefogott, hogy segítsenek a vörösiszap sújtotta területen élő gyerekek hétköznapjait egy kicsit vidámabbá tenni.

Hatvanéves a Diótörő

Idén hatvanéves az Operaház téli időszakának vitathatatlanul legkeresettebb és legsikeresebb előadása, A diótörő. A darab a jubileum alkalmából új díszletekben várja a közönséget.

Etnoklub - Terék József és zenészbarátai, valamint a Four For Dance

A 25. Etnoklub október 30-án Katona Erika vendégének, a zenész, tanár, zeneszerző Terék Józsefnek köszönhetően izgalmas és változatos programot kínál.

Legolvasottabb cikkek