Nick név: szerkesztőség
Művei:  

Pályázat felhívás-Poet.hu

A Poet.hu, a Dél-Alföldi Művészeti Kör (Déemká) - a Pesterzsébeti Pedagógiai Intézet (PEPI) és a Gézengúz Óvoda támogatásával - országos, nyílt, tematikus, pénzdíjas gyermekvers pályázatot hirdet.

Iránytű az új civil világban: hitelesség és profizmus

A gazdasági szektor profizmusára szükség van a civil világban is. Persze nem arra a "vérprofizmusra", ahol kőkemények a játékszabályok, ahol a létet a kereslet és a kínálat folyton változó kíméletlen

Emmanuel Mouret: A szerelem művészete

Nagy kópé Emmanuel Mouret. A szerelem művészete című filmjében fantasztikus - ahogy elmondta, vele sajnos soha elő nem fordult, pedig szeretné - történetekből,

Berekméri D. István RÁKÓCZI MAROSVÁSÁRHELYI BEVUNULÁSA (1707. április 5)

Ezt az országgyűlés másnap már követte, A vártemplomba gyűlt Erdély sok követe. A Fórum munkáját szépen vitte végbe, Mert Rákóczi ült a fejedelmi székbe.

Meseszombat Dörmögővel- Pályázati felhívás

Ha füledbe csengenek édesanyád szebbnél szebb meséi, ha úgy érzed, másokat is érdekelhet, milyen meseszövéssel kíséred álomba

Megjelent a februári FilmMagazin

Nem hittem volna, hogy a 21. században - amikor szinte minden a 3D körül forog - egy "ósdi" technológiával készített némafilm is tud sikereket elérni - pedig így történt.

Nemzeti Táncszínház- Refektóriumban utoljára az idén Feledi János: Idők folyamán című darabja

Feledi János: Idők folyamán Az Órák című film nyomán Helyszín: Nemzeti Táncszínház - Refektórium 2o12.o2.28. 19.3o

Peer Gynt az Örkény Színházban

Az Örkény Színházban már folynak Henrik Ibsen: Peer Gynt című darabjának próbái. Az előadást Ascher Tamás rendezi, a bemutató 2012. március 17-én lesz.

Andersen - Az ezüsthúszas

A húszas fészkelődött, és megcsendült örömében, amikor visszakerült az erszénybe. Külországi társai között feküdt ott, azok jöttek, mentek, cserélődtek, csak a hazai húszas maradt mindig a helyén.

Legolvasottabb cikkek