Nick név: szerkesztőség
Művei:  

Petőfi a Pilvax Irodalmi Pódiumán (2011.06.14)

Budapest - Petőfiről szóló monodrámával zárja az idényt a Pilvax. - 2011. június 24-én, pénteken 19 órakor a Pilvax Kávéházban

RD - A bankett pénzelése

A legújabb reform szerint, abban az időben Topolyához csatolták a kishegyesi középiskolát, így lettünk JUR4 ( Egyesült Munkaszervezet 4. Egysége).

Zene Ünnepe az U26 Clubshop-ban

A június 21-én megrendezésre kerülő Zene Ünnepéhez idén a djuice U26 Clubshop is csatlakozik. A szervezők élőzenei programok mellett egy különleges,

Karinthy Színház - Lezárult logópályázat

Miközben Csurka István Eredeti helyszín című darabjával megkezdődtek a következő évad olvasópróbái a Karinthy Színházban,

Vedres Ferenc: Holdtölte

Ekkor a nőt áthatolhatatlanul öleli körül a fény.

Doktor Natursziget Egészségnap a TIMP Kiadóval

Az egészségnapon számos program és előadás mellett Szoó Judit Kilófaló sorozatának negyedik tagját is megismerhetik, hiszen a hivatalos bemutatóját tartjuk a Kilófaló házi csodák című könyvünknek.

Bemutatjuk: Urbán-Szabó Béla: Ötvös tér, kettes pad

Az életem három Szolnok megyei városhoz kötődik. Tiszaföldvári születésű vagyok, jelenleg Martfűn, egy Tisza parti kisvárosban élek. (Famulus)

IV. Győrkőcfesztivál KEDVEZMÉNYEK 2011. július 1-3. Győr

2011-ben Győr már negyedik alkalommal hívja az ország összes Gyuriját, Zsófiját, Petijét, Zsuzsiját... azaz minden gyerkőcöt Győrkőcfesztiválra a négy folyó városába!

IV. Győrkőcfesztivál programja 2011. július 1-3. Győr

2011-ben Győr már negyedik alkalommal hívja az ország összes Gyuriját, Zsófiját, Petijét, Zsuzsiját... azaz minden gyerkőcöt Győrkőcfesztiválra a négy folyó városába!

Legolvasottabb cikkek