Nick név: szerkesztőség
Művei:  

Vedres- Nagy Ibolya: Bori - III. rész

Bori a barátnőm, Bori a barátnőm volt, és a barátnőm maradt. Hiába kerültem messze a varázslatos szülőfalumtól, ahová folyamatosan visszavágyom.

Végre magyarul is! Larousse gasztronómiai lexikon

4000 szócikk, 2500 recept, 1700 fotó. A könyv megjelenésével közel egyidejűleg a francia gasztronómia elismerésével először válhatott egy nemzet konyhaművészete a Világörökség részévé.

Hatalmas, évzáró djuice buli filmszínházi keretek között

December 18-án az Agora Savaria Filmszínházban az Anima Sound System, a Kolin, DJ Vidaotone és a Lunchbox pörgeti fel a hangulatot

Testrepülés Kapócs Zsókával a budapesti éjszakában

Kamikáze kabaré - merész képzettársítás Kapócs Zsóka legújabb színpadi produkciójának már a műfaja is. A Karády Est kivételes hangú előadója ismét egy különös díva bőrébe bújik.

Nagy István Paphnutius: Az első előtti szerelem

Egy történet, mely a 70-es évek elején kezdődik, majd néhány év múlva vége szakad, de csak azért, hogy jó 20 éves szunnyadás után újraéledjen.

Fekete Felícia: A Goethe Intézet 2010-ben

Sikeres évet zárt a budapesti Goethe Intézet, és ezt nem kisebb dologgal ünnepelték, mint Goethe Színtan című munkájának első teljes magyar fordításával.

Vedres- Nagy Ibolya: Bori - II. rész

Bori a barátnőm, Bori a barátnőm volt, és a barátnőm maradt. Hiába kerültem messze a varázslatos szülőfalumtól, ahová folyamatosan visszavágyom.

U26 Vitaszínház - HISZEK AZ EVOLÚCIÓBAN - Hiszek egy...

U26 Vitaszínház a djuice U26 clubshop-ban - 2010. december 15., 18 óra, Eiffel tér

Ez már a negyedik! - Ígéretek antológia sorozat a Garbo Kiadótól

A Garbo Kiadó elsősorban kortárs szépirodalmi művek kiadását részesíti előnyben.

Legolvasottabb cikkek