Nick név: szerkesztőség
Művei:  

Móra Ferenc: DIÓBÉL KIRÁLYFI - 8. rész

EGY ÖREG EMBER EMLÉKEI FIATAL GYEREKEKNEK - VÉGES-VÉGIG CSUPA PRÓBA - HÁROM NAGY ÚR

Pécsi Tavaszi Fesztivál-Megtöltjük élettel!

A Pécsi Kulturális Központ színes programokkal várja a kultúra szerelmeseit az év hagyományosan első pécsi összművészeti fesztiválján.

Lődd szíven, én gondolkodás nélkül megtettem...

"VÖRÖS KÉZ VASÁRNAPJA": NE LEGYENEK TÖBBÉ TINI-KATONÁK! Az ENSZ döbbenetes adatai szerint a világon csaknem 250-300 000 gyermek tanulja, gyakorolja a gyilkolást.

Pályázat felhívás-Poet.hu

A Poet.hu, a Dél-Alföldi Művészeti Kör (Déemká) - a Pesterzsébeti Pedagógiai Intézet (PEPI) és a Gézengúz Óvoda támogatásával - országos, nyílt, tematikus, pénzdíjas gyermekvers pályázatot hirdet.

Iránytű az új civil világban: hitelesség és profizmus

A gazdasági szektor profizmusára szükség van a civil világban is. Persze nem arra a "vérprofizmusra", ahol kőkemények a játékszabályok, ahol a létet a kereslet és a kínálat folyton változó kíméletlen

Emmanuel Mouret: A szerelem művészete

Nagy kópé Emmanuel Mouret. A szerelem művészete című filmjében fantasztikus - ahogy elmondta, vele sajnos soha elő nem fordult, pedig szeretné - történetekből,

Berekméri D. István RÁKÓCZI MAROSVÁSÁRHELYI BEVUNULÁSA (1707. április 5)

Ezt az országgyűlés másnap már követte, A vártemplomba gyűlt Erdély sok követe. A Fórum munkáját szépen vitte végbe, Mert Rákóczi ült a fejedelmi székbe.

Meseszombat Dörmögővel- Pályázati felhívás

Ha füledbe csengenek édesanyád szebbnél szebb meséi, ha úgy érzed, másokat is érdekelhet, milyen meseszövéssel kíséred álomba

Megjelent a februári FilmMagazin

Nem hittem volna, hogy a 21. században - amikor szinte minden a 3D körül forog - egy "ósdi" technológiával készített némafilm is tud sikereket elérni - pedig így történt.

Legolvasottabb cikkek