Nick név: Yolla
Bemutatkozás: Nyugdíjas vagyok, fiatal lélekkel. Ez utóbbiról az unokáim gondoskodnak.
Művei:  

Mókuskerékben

Ma van a harmincadik születésnapom. Ez a nap úgy kezdődik, mint a többi. Keleten kel fel a nap és beragyogja a lakótelepi lakásom aprócska konyháját.

Golyóbisok

Fennakadt a hevenyészve behúzott sötétítőfüggöny sarka, és a féltenyérnyi résen át éppen az alvó arcába süt az éles napfény nyaláb.

A protekciós

A középmagas, vékony, kevés szavú, negyvenes évei elején járó fiatalemberről tudja mindenki, aki ismeri, hogy minél idegesebb, annál lassabban és halkabban beszél

Búcsú az otthontól

A lakás egyetlen nyugatra néző hatalmas ablakán át a napsugarak rézsút szelik át a szobát és éppen csak elérik az átellenben lévő kopár szekrénysort...

Locsolkodókra várva

A középmagas, vékony öregasszony kora reggel felkel, sebtében felöltözik, hosszú copfba fonja vékonyszálú haját, amit a feje búbján aprócska kontyba tűz.

Húsvéti családi összejövetel

A tizennégy éves kamaszt láthatóan zavarja, hogy édesanyja még a vonatajtóban is sorolja az instrukcióit, mintha annyira kellene féltenie a nyolcadikos fiát.

Kóborlók

Jó napot Bandi bácsi! Már megint kóborolni megy?- Köszön rám a szomszéd fiatalember, és a fülében telefonjához csatlakoztatott fülhallgatójával rohan tovább.

A nagymama szíve csücskei

Pattantyús Pista a méretes findzsába előzetesen bekészített három szem kockacukorra és a filteres csipkebogyó teára önti a lobogó, tűzforró vizet,

Szükség szerelem

Az öreg dünnyög az orra alatt, minek ez a nagy felhajtás, úgy szórja felesége a pénzt, mintha az kártékony gyomként teremne a kertben, amit minél hamarabb ki kell irtani.

Legolvasottabb cikkek

Sandi