Nyomj egy frissítést!

 


Utazás a Microsoft lelkének legmélyére egy közös, jobb jövő felé

Részlet az Előszóból:
„...Éppen ez teszi értékessé az ilyen könyveket. Satya feltérképezi a technológiai fejlődés új irányait, miközben nem fél megválaszolni a nehéz kérdéseket. Emellett betekintést kínál lenyűgöző élettörténetébe, irodalmi idézetekkel bombáz minket, sőt imádott krikettjéből vesz példákat... Ez egy elgondolkodtató könyv az izgalmas és sok kihívást tartogató jövőről."
Bill Gates
Satya Nadella férj, apa és a Microsoft vezérigazgatója - a cég negyvenéves történetében mindössze a harmadik. Nadella a huszonegyedik születésnapján vándorolt ki az indiai Haidarábádból az Egyesült Államokba, hogy diplomát szerezzen informatikából. 1992-ben lépett be a Microsofthoz. Humanistaként éppúgy, mint mérnökként és vezetőként, arra a küldetésre teszi fel az életét és az általa vezetett cég jövőjét, hogy hatalmat adjon mások kezébe, és segítse őket a még nagyobb eredmények elérésében.
www.alexandrakiado.hu
www.facebook.hu/alexandrakiado
Instagram: alexandra_kiado


A Hit Refresh lényege az empátia, amely egyre értékesebbé válik egy olyan világban, ahol a technológia eddig soha nem látott mértékben torzítja a valóságot.
Satya Nadella a Hit Refreshről
A Hit Refresh egy figyelemre méltó kinyilatkoztatás, amit nemcsak a technológiai ágazatnak, hanem az egész üzleti világnak érdemes megfontolnia.
John Battelle, NewCo
Bízom benne, hogy a Hit Refresh értékes párbeszédeket indít majd el, új ötleteket sugalmaz és másokat is arra ösztönöz, hogy megosszák innovatív elképzeléseiket a jövőről.
Satya Nadella
Satyának nagyon sok értékes ötlete van mind a Microsoft, mind a teljes technológiai ágazat átalakítására. Évtizedek óta ajándékoz meg minket kiváló gondolataival. Örülök, hogy most mások számára is adott a lehetőség, hogy tanuljanak tőle.
Bill Gates
Egy pillantás a technológia jövőjére Nadella szemszögéből a mesterséges intelligencia, a kevert valóság, a kvantumszámítás, és az ezekhez kapcsolódó etikai és jogi kérdések bűvöletében.
Todd Bishop, Geekwire   
Egy igazán okos vezető, aki igazán naggyá teheti Amerikát.
Charles Cooper, Twitter
Nadella a gondolkodás új irányának mutat utat, amellyel önmaga számára is hangsúlyozza az empátia kiemelkedő jelentőségét.
Jane Francisco, Good Housekeeping

 

Tollal Közélet És Kultúra fényképe.