Egyedülálló virtuális bemutató a Király utcában!

 

A Unique Method csapata a hazánkban eddig kevéssé ismert, Augmented Reality technológia segítségével virtuálisan újjávarázsolja a Király utca 40-es szám alatti ház teljes homlokzatát. A bemutató egy aprócska program formájában letölthető lesz az Internetről így bárki számára elérhető.

 

A használathoz egy Androidos telefonra van szükség, mellyel a helyszínen, a kamerát a homlokzatra irányítva csodálhatjuk meg a virtuálisan felújított házat. Végigpásztázva a jelzéseket ki-ki saját maga fedezheti fel a terv minden részletét, a ház eredeti környezetében.

 

A projekt külön érdekessége hogy a programban bemutatásra kerül két külön stílusú terv is, ezáltal mindenki maga eldöntheti, hogy a klasszikus, vagy a modernebb stílusú homlokzat illik bele a környezetbe. A tervek között a képernyő bal felső sarkában elhelyezett gombokkal egyszerűen válthatunk. A program automatikusan a helyére illeszti mindkét virtuális homlokzatot.

 

A projekt nem titkolt szerepe a közvélemény-kutatás, ez a módszer hatékony prezentációs eszköz ilyen és hasonló közérdekű kérdésekben. Ennek megfelelően mind az érintettek, mind pedig a városfejlesztés, és technikai újdonságok iránt érdeklődők figyelmére számítanak.

 

 

További információ: www.uniquemethod.hu

 

___________________________________________________________________________

 

 

KIRÁLYI VÁSÁR

 

Első ízben kerül megrendezésre Budapest népszerű design-utcájában, a Királyi Vásár, mely a bolhapiac és tájak, illetve mesterségek vására mellett vonzó kulturális és zenei programokat kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az eseményre több mint 150 vásározót várnak, a legkülönbözőbb portékákkal, emellett pedig a hazai és nemzetközi gasztronómiai különlegességek kedvelőit is változatos étel- és italkínálattal csalogatják majd a belvárosi helyszínre, mely a történelem folyamán mindig is a kereskedők utcája volt.

Így most felidézve eredeti funkcióját és nyüzsgő hangulatát, Budapest egyetlen belvárosi bolhapiacaként invitálja szeptember 10-11-én a hazai és külföldi látogatókat.

 

A vásár és a programok ingyenesen látogathatók!

 

Időpont: 2011. szeptember 10-11.

Helyszín: Budapest, Király utca (VI.-VII. kerület Deák tér és Nagymező utca közötti szakasz)

 

 

 

A Királyi Vásár részletes programja megtekinthető a www.kiralyivasar.hu címen.