Chain Bridge Pop: Engedd szabadon

 

 

Nézd meg a klipet itt: https://youtu.be/RmUlZwe3VCY

 

- Az engedd szabadon mindig is a zenekar kedvence volt, ezért kifejezetten kötődünk hozzá mindnyájan. Bár ez egy viszonylag régi dal - a még gyerekcipőben járó 'csénbridzspop' korszakban született meg négy éve - most nagyon aktuálissá vált a mondanivalója... - foglalja össze Hajdu Erik, énekes-gitáros, a dal zeneszerzője és szövegírója.

 

„A remény érzete folyamatosan kering a levegőben és hajtja az idő malomkerekét."

 

- A dal az igazi felszabadultságról szól. Elengedni mindazt, ami nem jó, kiüríteni a fiókokat a fejben, megbecsülni mindent, ami van és tényleg fontos a számunkra. „Legbelül a felnőtt, a legvénebb is gyerek" - Ez mindenkinek szól, kortól, nemtől független. „A tavasz meg a nyár, megőszülvén vár telet" - Az idő folyamatosan megy és csak megy..., észre sem vesszük mennyire telik, de magával hozza azt a gondolatot, hogy bár vannak rossz dolgok az életben, végül minden jóra fordul. A legfontosabb dolog az, hogy mi vagyunk egymásnak és egymásért is. A remény érzete folyamatosan kering a levegőben és hajtja az idő malomkerekét. - fejti ki Erik a dal gondolatiságát.

 

- A klipforgatáshoz béreltünk egy régi Ikarus autóbuszt, ami a videó egyik fontos kelléke is egyben. A videóban szereplő kisfiú és anyuka lelkiismeretesen, 100%-ig a szerepükbe bújva játszották el a különböző szituációkat. Az egész forgatási nap egy nagy kaland és felejthetetlen élmény volt mindannyiunk számára. - meséli az élményeiket az énekes, szerző.

 Copyright © 2020 NAP média