Andor: A könyv nem csak olvasásra jó!

 

Kedves Melinda, kedves Főszerkesztőm!

 

Most értesültem róla, hogy új helyre költöztél, és közben sajnálatos módon a konyhaasztalod egyik lába beakadt a lépcsőbe, és a végéből egy 1cm-es darab letörött, azóta biceg. Ez olyan problémát rejt magában, hogy amikor a születésnapi tortádat tejszínhabbal akarod díszíteni, az asztal óhatatlanul, egyszer-kétszer elbillen. Ilyenkor a habkinyomó egy vargabetűvel rontja el az addig szépen alakuló körmintát. Az így keletkezett fölösleges habot a jobb kéz mutatóujjával el kell távolítani, majd onnan jobb híján le kell nyalni. Ezek után tovább folytatható a díszítés.

Figyelem! A sűrűbben előforduló bicegés habhiányt okozhat, aminek eredményeként a díszítés nem lesz befejezett! Ezen segítenék mostanában kiizzadt és megjelent új könyvem neked ajándékozásával.

Ezt a sérült láb alá helyezve, egyszer és mindenkorra megszüntethető a bicegés! Olykor-olykor, amikor úgy alakul a helyzet, hogy a billegés nem zavaró, kihúzhatod a könyvet, és egy-egy novellát kiolvashatsz belőle, mert ez garantáltan nem csökkenti a vastagságát és itt-ott még unaloműző is lehet!

Sok szeretettel Andy