WAMP goes Fashion!

WAMP Fashion! - Rendhagyó showroom a WAMP-on!

Egyszeri showroomot alakítanak ki fiatal divattervezők a WAMP-on: a Millenáris B csarnokában, a galérián a magyar divat új generációja mutatja be tavaszi-nyári kollekcióját. A résztvevők közül néhány név elöljáróban: Vágó Réka, Mojzes Dóra, Hegedűs Zsanett-AIAIE, Zoe Phobic, Fehér Design, Zagabo, Non+, Imago Mundi, Artista, Schilling Kolos.

Mindez több szempontból is pompás: egyrészt itt bárki személyesen találkozhat kedvenc tervezőjével, másrészt megtudja, mi lesz az új divat; és ha netán valakinek a divatról még mindig csak a Burda térképszerű szabásmintái vagy Galliano botrányai ugranak be, most végre felülvizsgálhatja nézeteit. A galéria mellett érdemes persze legalább ugyanennyi pillantást vetni a többi standra, ahol nemcsak hasonlóan remekbe szabott ruhák várnak leendő gazdájukra, hanem a magyar designerek legjava is.

Márciusban a hónap designere Kauker Szilvia, aki egy kihalófélben lévő kézműves technológiát elevenített fel és gondolt újra. Egy kis manufaktúra élén gyárt csodálatos mintájú és színű cementlapokat és burkolólapokat, a hónap emberének kijáró extra-standra pedig cementlapmintás oldaltáskával készül!

wamp
Programok

Ha már itt a tavasz, illatbemutatóra is készülünk Zólyomi Zsolt parfümőr vezényletével, akit szintén a galérián, a WAMP Fashion részlegben találhat meg majd mindenki, aki szívesen megtalálná a hozzá legjobban passzoló illatot!

Karácsonykor kiderült, hogy WAMP és gasztronómia tökéletes szimbiózist alkotnak, ezért márciusban is ízletes nyalánkságokkal vár mindenkit a bőséges gasztroasztal.

Lomography a WAMPon! Sok szeretettel várunk a Lomography Analóg Sarokba, ahol megismerkedhetsz a filmes fotózás világával, kipróbálhatod, mit tud egy 360°-os panoráma gép, mit látsz egy Diana objektívén keresztül, vagy, hogy mennyire halszem a halszem! kattingass, játssz velük/velünk és biztosan nem térsz haza üres kézzel! Keresd a Lomography sarkot a WAMPon!


Hangulatmesterek

Illegal Sunday + Simon Iddol, az immáron WAMP-rezidensnek számító páros készül újabb remek szettjével.


Lineup

10 - 12 Simon Iddol & mango (warmup)
12 - 14 Zenit Incompatible (house, nu funk)
14 - 16 DJ Pozsi (funk 2 folk)
16 - 18 SUPERIDDOL! (poplabor)


WAMP Videó!

Örömmel és büszkén mutatjuk be legfrissebb WAMP kisfilmünket! Nézzétek meg sokszor, és terjesszétek Ti is, ha tetszik!


WAMP
a facebookon is. Csatlakozz!
Mindenkit szeretettel várunk!
A WAMP-ra a belépés 2011-ben is ingyenes!
További infó: www.wamp.hu


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek