WAMP - December 12-én ismét karácsonyi design és gasztro vásár!

Ajándékokkal megrakodott vásárlók, elégedett tervezők - nagyszerű hangulatban kezdődött a karácsonyi Tripla WAMP!

 

2010. december 5., 12., 19.
Millenáris - B csarnok
10.00- 20.00

 


Decemberben három a WAMP: három alkalommal jelentkezik a design vásár, ráadásul a megszokottnál háromszor nagyobb helyen! És még dupláz is: kétszer annyi magyar design tárggyal és ajándékkal vár mindenkit!

Jó szokásához híven decemberben háromszor jelentkezik a WAMP: 5-én, 12-én és 19-én. Az év utolsó hónapjára ráadásul a Millenáris Parkba költözik, hogy még nagyobb helyen, még nagyobb designkínálattal várjon mindenkit.

És nemcsak tripláz, az év utolsó hónapjában dupláz is a művészeti piac, ugyanis a megszokott 100 helyett mindhárom alkalommal 200 designer munkái közül lehet válogatni. Úgyhogy mindenki készüljön a bőség kellemes zavarára, és szerelje fel az utánfutót! De mielőtt megpakolhatná, ajándékait akár talpig designba is csomagoltathatja.

Míg a tervezők asztalai a stílusos és igényes designtárgyaktól roskadoznak majd, a gasztrosarokban gasztrokiállítók mutatják meg, hogyan olvasztható harmonikus egységbe a konyhaművészetet és a design.

WAMPhoz illően, a színében tökéletesen passzoló Lila Füge szervezésének hála, kiemelkedő minőségű és dizájnos gasztrotermékek kerülnek a karácsonyi vásárok kínálatába: csokoládék, borok, párlatok, olívaolajak, lekvárok, csatnik, szarvasgomba, csúcsminőségű cukrásztermékek és különleges szakácskönyvek. Az ínyencségek közé pedig szuperdizájnos meglepetések is kerülnek a gasztrobloggerek jóvoltából.

Ráadásul a decemberi WAMP látogatói igazi gourmet-büféből falatozhatnak. A pult mögött Segal Viktor, a fúziós konyha alighanem legnagyobb hazai mestere: "Minőségi, élvezhető, de megfizethető harapnivalót szeretnénk kínálni a vásárlásban megéhező embereknek. Az ilyentájt kedvelt és megszokott ételeket gondoltuk egy kicsit tovább, vagy öltöztettük a szokásostól eltérő, dizájnosabb köntösbe. Remélem tetszeni fog, amit kitaláltunk" - árult el részleteket a WAMP karácsonyi menüjéről. A többi meglepetés!

De természetesen nem csak a gasztrosoktól várhatunk meglepetéseket! A WAMP designerei december 1-től kezdve Adventi Válogatással készülnek a Facebookon! Minden nap egy új design tárgy bukkan fel az oldalon, amelyet 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a vásárokon, sőt akár meg is nyerheted valamelyiket!


Amíg pedig mama-papa vásárol, a legkisebbek a DEMO csoporttal a gyermeksarokban gyárthatják a karácsonyi díszeket és az apró ajándékokat, és persze láblógatásra is lesz lehetőség a pihenősarokban.

Egész napos programok

Mindenkinek:

200 magyar designer

Design csomagoló szolgálat: A Kolorpakk pultjánál 10 féle színes, vidám, egyedi papír közül válogathatunk. A csomagolópapírok magyar grafikus tervei alapján készültek, a rendhagyó csomagolás garantált!

Kiállítás: A WAMP a Balassi Intézet megbízásából meghívásos pályázatot indított a külföldi magyar intézetek arculatának megújítására. Hogy képzeli el a hét meghívott grafikus a Magyar Intézetek arculatát, mi teszi majd beazonosíthatóvá külföldön a magyar kultúrát? Kiderül a kiállított pályamunkákból!

WAMP Lounge a Mobil Sofa-val

Blup! üldögélő

 

 

Ínyenceknek:
WAMP gasztro: 30 gasztrostand
Gasztro workshopok: házi szaloncukor készítés, süteménydekoráció, bonbonkészítés.

 

 

Gyerekeknek:
DEMO gyereksarok: Egész napos workshopok a legkisebbeknek! Egyedi kézzel készült ajándékok a természet formáiból és tárgyaiból, japán designcsomagolás.

Csimota mesesarok: A Karácsonyi Wampokon 3 papírszínház mesével várja a gyerkőcöket a Csimota mesesarok. Minden alkalommal délelőtt 11 órakor, a legkisebbek körülülhetik a "színpadot" és meghallgathatják a Brémai Muzsikusok, Méhkirálynő és Hamupipőke kalandjait! A mesék után nagy közös színezés vár a gyerekekre!Hangulatmesterek

A száncsengő-hangulatot a WAMP-rezidens Holy Rollers négyes garantálja. Bem, Balance, Mr Herb és ER hónapról hónapra bizonyítják groovy-zenei szakértelmüket a WAMP-on. A decemberi három alkalommal csilingelős zenékkel készülnek, karácsonyi hangulatban áztatva.

 

 

 

Mindenkit szeretettel várunk!
WAMP-ra a belépés ingyenes!

 

 


További infó 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Balage
#4. 2010. december 16. 10:35
Remélem, nem sokan!
De igazad van, erre az utazásosdira most nem gondoltam :S
Na, jövőre előre szólok! ;o)
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2010. december 13. 10:45
Eliza Beth
#3. 2010. december 13. 10:45
Abból a kuglófból vehettél volna kettőt! :-)
Lehet, jóllaktál volna vele.
Vajon hányan dőltek be a beharangozónak, és utaztak fel emiatt pl, innen, 10.000-ért??? Még szerencse, hogy a belépő ingyen volt ... ;o)
előzmény: Balage hozzászólása, 2010. december 13. 10:30
Balage
#2. 2010. december 13. 10:30
Itt olvastam, oda elmentem, ott csalódtam.
Röviden, tömören a WAMP-ról:
Rájöttem, hogy tömegszeretet, sok pénz, és furcsa ízlés keveréke kell ehhez a kiállításhoz, hogy jól érezze magát az ember.
Bár igaz, a gasztrokiállítás még csak-csak elment, köszönhetően a kiállítók segítőkészségének és beszélgetéseiknek, kifejezetten jól éreztük magunkat(hozzáteszem, hogy a kóstolók mindössze a lekvár és méz, esetleg olajok kóstolásáig terjedt ki), viszont az árak lehangolóak voltak. A design rész pedig egy 5-10 perces séta volt csupán, melyben a tömeg haladási sebessége volt a mérvadó, és semmi extra dolgot nem hagyott bennünk.
Ja, és hogy árakat említsek. Lekvár kis kiszerelésben 8-900-tól voltak kaphatók, míg a legbrutálisabbként egy kuglóf ára az 11 ezer forintot is elérte(díszdobozban, egy tégelynyi szósszal ajándékba).
Még szerencse, hogy a belépő ingyen volt... ;o)
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek