Videóinterjú a Nitro Circus Joker-ével - Blake Bilko Williams

Június 14-én a Groupama Arénában élőben megnézhetjük, hogy miért ő a Nitro Circus "Joker" egyénisége.

 

 

Mindössze öt éves, amikor először motorra ül, attól a naptól kezdve tudta, hogy az életét két keréken fogja leélni. Ma 28 esztendős és még mindig ugyanaz a szenvedély fűti, mint az elején. 

2006-ban rögtön egy harmadik hellyel írta be magát az X-Games történelembe, 2009-ben már a világ egyik legjobb FMX versenyzőjeként tartják számon. 

2010-ben csatlakozott a legelső ausztráliai túra alkalmával a Nitro Circus csapatához. 

Június 14-én a Groupama Arénában élőben megnézhetjük, hogy miért ő a Nitro Circus "Joker" egyénisége.

 

Készítettünk vele egy rövid videó interjút, amikor még ők Ausztráliában voltak:

 

 

A hétvégén ismét a SportKlubon a Nitro Circus sorozat következő epizódjai.

Ne maradj le róla! Ezen a hétvégén a 7. és 8. rész következik, a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.

Először Európában Magyarországon kerül bemutatásra  a 2014-es turné - Travis Pastrana és a Nitro Circus Show a SportKlubon. Minden szombaton és vasárnap este fél 9-től.

 

Ezt nemcsak ígéri, de meg is mutatja a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak" szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana - az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese - jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake "Bilko" Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

 

Az élő Show helyszíne és időpontja: Groupama Aréna, 2015. június 14.

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!

 


További információk az eseményről

www.budapestjump.com és a www.nitrocircuslive.com 

www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest

www.facebook.com/NitroCircus oldalakon.

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!