Vélemény- Az eredet

Azt hiszem nekem itt a vége!

 

Megdöbbenek, és nem esik jól a változás. Öregszem talán, sőt biztosan, de itt egy pezsgő világot, egy szellemi műhelyt képzeltem el. Nos, ismét csalódnom kellett és a reklámok, promóciók semmi tömege vár. (Bocsi kínai karakteres billentyűm van, néha improvizálok.

Nem ezt vártam! Azt hittem valódi értéket kapok. Nem. Itt a nagy semmi van.

 

Hetek óta nincs egy jó írás! Sajnos nem tudom javítani, nem az én tisztem!

 

 

Lehet benéztem valamit, de azt hiszem nekem itt a vége!!!!

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
szerkesztőség
#7. 2017. május 24. 20:37
Kedves Karola!

Szó sincs kicsikarásról. Egyébként dicséretesen aktív vagy, ami a beküldött műveket illeti. Nem számoltam, de többszörösét teszi ki verseid száma az összes többi, mások által beküldött írásoknak, melyek közül néhányat nem fogunk megjelentetni. Nem tisztem Hunter kritikáját értelmezni, de szerintem nem Rád gondolt a jó írások hiányolásakor. Valóban jó lenne, ha többen írnának és sűrűbben változna az oldal, ezáltal minden szerzőnk gyakrabban jelenne meg.
Továbbra is várjuk verseid és legalább akkora örömöt jelent számunkra az oldalon lévő jelenléted, mint reméljük Neked is.

Barátsággal

Márkus
előzmény: karola hozzászólása, 2017. május 24. 20:24
karola
#6. 2017. május 24. 20:24
Tisztelt, kedves szerkesztők!

Köszönöm a gyors, tárgyilagos választ. Egyetértek veletek,
Nem tartom fontosnak én sem a sematikus kommenteléseket, a tartalmak értelmezését - ami többnyire primitív, formális jelzése annak, hogy az írást elolvasták.
Kicsit szíven ütött Hunter véleménye, miszerint régóta egyetlen jó írást sem talált az oldalon és ezért távozni készül. Ez a lesújtó kritika az én írásaimnak is szól - már azért is, mert napokig fenn voltak és senki sem szólt hozzá egyikhez sem. Tehát.nem méltók szóra sem. nem esett jól, de értem és elfogadom, hiszen nem vagyok költő, csak egy nyugdíjas, beteg magyar szakos tanár, aki már évek óta ezzel csillapítja betegsége kínjait, megfeledkezik, míg ír. nem kell szánni, hiszen már 80 éves vagyok és várom a véget.
Más hasonló oldalakon is írtam, és ott barátokat szereztem /virtuális értelemben/ - a hozzászólások kölcsönössége révén.
Mégis:ezt a fórumot nagyon szerettem volna elérni és boldog voltam, amikor Balázs végre bevett a szerzők közé.-a színvonal fontos volt számomra.
Most látom, több régi versem felkerült, örülök, de szégyellem magam,mert nem ezt akartam kicsikarni és - amíg még élek - továbbra is itt maradnék és írnék, amíg lesz hozzá ihletem és fizikai erőm.

Elnézést kérek tőletek és köszönöm, hogy itt lehetek.
szerkesztőség
#5. 2017. május 24. 19:51
Kedves Karola!

A hozzászólásokat az olvasók és a szerzőtársak írják, vagy nem írják. A magam részéről egyébként nem vagyok a kommentelés híve, de ez lényegtelen, ettől még a többiek aktívak lehetnek (lehetnének). Azt sajnálom, hogy közönyt érzel, nem vagyunk közönyösek.
Ahogy Hunter írta "Hetek óta nincs egy jó írás!". Sajnos ebben teljesen igaza van. Ritkán jönnek új írások, talán azért, mert "az is igaz, hogy sajnos sok pályázatnál az internetes publikálás is kizáró ok lett", ahogy kedves Fer-Kai barátunk gondolja. Persze nyilván más okok is vannak és nehéz aktivizálni az embereket.
A "reklámok, promóciók semmi tömege", ahogy Hunter fogalmazott egyrészt ajánlók, másrészt új olvasókhoz Szerzőkhöz?) is így jutunk el. A "reklámok, promóciók semmi tömege" által látókörébe kerültünk sok, a Tollalt addig nem ismerő érdeklődőhöz. Erről a lehetőségről a későbbiekben sem szeretnék lemondani.
A továbblépés érdekében minden javaslatot, ötletet örömmel várok!
előzmény: karola hozzászólása, 2017. május 22. 11:39
karola
#4. 2017. május 22. 11:39
Akár Hunter, én is nagyot csalódtam ebben az oldalban.
Igaz, nem voltam, nem vagyok eléggé aktív, de már sok súlyos betegséggel küszködve kevés az életerőm, és depressziós lettem a fájdalmaktól. Reagálni szoktam.

Mióta váltás történt a szerkesztőségben, azóta tapasztalom ezt a közönyt, és azt, hogy nem cserélődnek az írások sem. Vannak törzsvendégek, és ők hozzászólásokat is kapnak - néha.

Sajnálom, hogy mások is érzik ezt, kár!!!
markusdeak
#3. 2017. május 18. 23:42
Kedves Hunter!

Azt kell mondjam, sok igazságod van és sok igazsága van Fer-Kai szerzőtársunknak is. Erről nagyon sokat lehetne beszélni, talán létrehozhatnánk egy fórumot erre a célra.
Sajnálnánk, ha abbahagynád!
Fer-Kai
#2. 2017. május 18. 19:25
Nem biztos, hogy szép dolog belerúgni egy szekérbe, amely nyikorogva, zötyögve próbál kátyúkon átkelni úgy, hogy nem is segítünk neki.
Valaha - többek között - azért ment jól a szekér, mert akik küldtek be írásokat, voltak olyan figyelmesen érdeklődők, hogy észrevételeket, véleményeket (vagy gratulációkat) írtak a szerzőtársak művei alá. Méltatták vagy (ritkábban) bírálták, tanácsokkal látták el az írótársakat. Volt párbeszéd.
Azután "elszaporodtak" az olyan szerzők, akik sohasem reagáltak mások írásaira. Olyanok is egyre többen lettek, akik már az ő írásaikhoz hozzászólókkal sem törődtek, válaszra sem méltatták őket. Így aztán a hozzászólók elnémultak, elkedvetlenedtek. Egy idő után a műveiket sem igen volt kedvül beküldeni (az is igaz, hogy sajnos sok pályázatnál az internetes publikálás is kizáró ok lett).

Így aztán a pezsgés ereje megcsappant.

És mondd, kedves Hunter, Te foglalkoztál-e eleget az írótársak műveivel (és lelkével)?
Adtál-e tanácsokat nekik, biztattad-e őket, észrevetted-e, örültél-e a fejlődésüknek?
Értékelted-e a szerkesztők munkáját, áldozatkészségét, amikor még jól ment a szekér?
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek