VÁNDORSÓLYOM KISASSZONY KÜLÖNLEGES GYERMEKEI (12)

A fékezhetetlen fantáziájú Tim Burton egy ifjúsági sikerregény alapján készítette el új, látványos és izgalmas fantasy/kalandfilmjét, mely számtalan meglepetést tartogat.

 

 

Főszereplők: Eva Green, Asa Butterfield, Samuel L. Jackson, Judi Dench, Ella Purnell, Rupert Everett.

Fényképezte: Bruno Delbonnel. Zene: Danny Elfman.

Látvány: Gabvin Bocquet. Írta: Ransom Riggs, Jane Goldman.

Rendezte: Tim Burton.

 

Jake imádott nagyapja nagyon szeretett füllenteni. Sokat emlegetett gyerekkori emlékei mind olyanok, mint a tündérmesék. A srác nem sokat örököl a nagypapája után: csak pár furcsa feljegyzést - amelyekről hamarosan kiderül, hogy nyomok, amiket követve Jake egy különleges világ felé indulhat el.

Még az is lehetséges, hogy az öreg nem volt hazudós, és legőrültebbnek tűnő történetei valóban megestek. Igazán létezik a Sziget, igazán lehet az időn kívül élni, és működik Vándorsólyom kisasszony iskolája, ahova azokat fogadják be, akik kivételes képességeik miatt kívül rekednek az emberi társadalmon.

Sajnos az sem volt kitaláció, hogy ez a világ nagy bajban van: és talán éppen Jake az, aki megmentheti. Ha először elhiszi, hogy mi a dolga...

 

A fékezhetetlen fantáziájú Tim Burton egy ifjúsági sikerregény alapján készítette el új, látványos és izgalmas fantasy/kalandfilmjét, mely számtalan meglepetést tartogat, mégsem áll távol a tőle megszokott, őrült és különleges világtól.

 

 

Mozibemutató: 2016. szeptember 29.

Eredeti cím: Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Színes, szinkronizált amerikai film

Gyártó: Twentieth Century Fox

Játékidő: 127 perc

Korhatár: 12

 

Facebook:

https://www.facebook.com/MozICom

 

Előzetes:

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek