Vakáción a Képmás-est

Bár a Képmás-est Budapesten évadot zárt, a hűséges nézők és a tartalmas nyáresti programokra vágyók nem maradnak Képmás-élmények nélkül.

 

A szabadtérti programok visszatérő vakációs helyszíne a kapolcsi Művészetek Völgye, ahol minden nap végén a Kaláka Versudvar vendégei. Az élménydús, kimerítő fesztiválnapok zárásaként a már hőmérsékleténél fogva is enyhülést adó este 10-től kezdődő idősávban mindenkit várnak egy kellemes, feltöltő és pihentető színpadi beszélgetésre. A Képmás munkatársai a nyomtatott magazin Kettő az egyben címen futó népszerű kettősinterjú-sorozatát viszik Kapolcsra: beszélgetőtársaik párok és házaspárok - egyikük (vagy mindkettő) ismert és elismert szereplője a médiának.

 

Amikor valaki egy életre párt választ, kicsit a másik hivatása mellett is elköteleződik. Ha pedig az egyik házastárs még reflektorfényben is van, különleges szerep a mellette álló társé. Néha bátornak kell lennie, hogy kilépjen az ünnepi reflektorfénybe, néha erősnek, hogy visszahúzza őt a bensőséges hétköznapokba.

 

Egy szív fél szárny. Most már repülhetsz" - írja Illyés Gyula.

 

A Képmás-estek „Kettő az egyben" sorozata ezt a páros repülést szeretné megmutatni, ezért estéről estére ismert előadókat, írókat, költőket és szakembereket lát vendégül házastársukkal együtt.

A beszélgetések minden nap 22 órakor kezdődnek Kapolcson, a Kaláka Versudvarban.

Július 19. péntek

Joós Andrea a beszélgetőtársunk, aki „élménybiológiát" tanít, virágornamentikával szelídíti színezhetővé az emberi szerveket, pólódivatot és terápiát teremtve ezzel. Ráadásul a közvélekedéssel ellentétben szerinte tanítani menő. Párjával, Szendrei Róberttel együtt lesz a vendégünk. Meglep, hogy a tanárnő a Tinderen ismerkedett meg párjával? Erről is szó esik majd.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/410305553139075/

Július 20. szombat

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek