Urbitális heti programajánló - művészet, fesztivál, koncert, kiállítás

Budapesten mindig zajlik az élet! Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az Urbitális Majális rendezvénysorozat ezúttal is változatos hétvégi programokra hívogat kicsiket és nagyokat egyaránt!

 

A Greguss Galéria május 13-tól közel egy hónapon át várja azokat, akik szeretnének bekapcsolódni az EU soros elnökség tiszteletére rendezett művészeti programjaikba; lesz szobanövény csere-bere, tűzzománcozás, valamint érdekes kiállítások is!

A már a nevében is különleges Cökxpon Café Theather május 13-14-én Szezonzáró Fesztivált szervez, melyen két napon át zenészekkel, fényfestő képzőművészekkel és sokszínű kulturális műsorral várják az érdeklődőket.

A Népsziget árnyas fái alatt idén is fergeteges forgatagban találhatjuk magunkat, ha május 14-én 10 és 18 óra között kilátogatunk a Vízi Majálisra, mely igazi családi programnak ígérkezik színpadi produkciókkal, zenével, tánccal, evezős versenyekkel és sok egyéb meglepetéssel.

Érdemes lesz kiruccanni szintén 14-én, a Marczibányi térre is, ahol Térbuli néven rendeznek ingyenes fesztivált és koncerteket egészen este 10 óráig!

Az irodalom kedvelőinek különleges programnak ígérkezik Balkay László és Gabryel zenés irodalmi performansza a Budai Várban, a Szent István szobornál, a Mátra és a kirándulás szerelmeseinek pedig a Vasúttörténeti Parkban a Mátra Feketén-Fehéren című kiállítás kínál kellemes szombati időtöltést.

Bízva a jó időben, vasárnapra A Szeretet tere című interaktív szabadtéri családi fesztivált ajánlják a szervezők az Urbitális Majális program kavalkádjából.

Az Urbitális Majális programjaiból a www.urbitalis.hu webcímen lehet böngészni. Érdemes lesz jövő héten is nyomon követni az ajánlónkat, de addig is várjuk a szavazatokat a legjobb programra a facebook.hu/urbitalis oldalán. A legtöbb „lájkolást" kapott programok díjazásban részesülnek.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek