Újra WAMP+! Pályázz és nyerj!

A WAMP ismét nyílt pályázatot hirdet a design vásár WAMP+ szekciójában való kedvezményes részvételre. (A pályázat leadási határideje 2013. szeptember 20.)

 

 

A WAMP tavaly tavasszal egy újabb szekcióval bővítette kínálatát. A WAMP+ névre keresztelt kezdeményezés célja, hogy kedvezményes megjelenéshez juttassa a kivételesen magas színvonalú tárgyakat készítő művészeket, dizájnereket, s egy speciális installációval hívja fel rájuk a látogatók figyelmét.


A WAMP+ résztvevői közé olyan tervezőket, márkákat vár, amelyek igényes anyaghasználattal készülő újszerű, progresszív, és minőségi termékeket kínálnak, saját kollekcióval rendelkeznek. Arculatuk, karakterük markáns, s mint ilyen követendő példaként, etalonként szolgálhatnak a feltörekvő hazai tehetségek számára.

A pályázaton elnyert lehetőség 3 alkalomra szól, s kiemelt kommunikációval is jár.


A legvagányabb tervezőket felvonultató WAMP+ keretein belül egyszerre maximum 16 designer mutatkozhat be. Annak érdekében, hogy ezek az alkotók valóban a legjobbakból kerülhessenek ki, a szervezők szakértő zsűrit is bevonnak. A döntés meghozatalában Simonovics Ildikó divattörténész, a streetfashion.hu alapítója, Spengler Katalin művészettörténész, műgyűjtő, ékszer szakértő, valamint Mosshammer Kinga a WAMP kreatív igazgatója vesz részt.

 

A pályázat leadási határideje 2013. szeptember 20.

A pályázati kiírás és az adatlap az alábbi linkekről tölthető le.


wamp_palyazati_kiiras_2013_tel.pdf


wamp_palyazati_adatlap.pdf

 


 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek