Új electroswing csapat a láthatáron!

Megjelent a Honkey Crew bemutatkozó EP-je

 

Mi lesz abból, ha egy elctroswing DJ és egy vintage műfajokban jártas dobos találkozik? Jelen esetben egy electroswing szupergroup!

 

Zeneileg az electroswing műfajt mára már senkinek sem kell bemutatni, hiszen a stílus legismertebb előadója, Parov Stellar, folyamatos visszatérő vendég a hazai fesztiválok színpadán, hatalmas sikereket aratva. 

 

A Honky Crew, Ordiman és Tamási László nevével fémjelzett, merőben új koncepció. A DJ és dobos dalszerző páros az electroswing legjavát mutatja be, egy látványos színpadi show keretein belül, melynek szerves része a zenéhez kapcsolódó, LED monitorokon és projectoron megjelenített színpadi visual. A saját dalokra és remixekre épülő műsor nagyszerű szórakozást ígér, igazi pörgős, táncos, vidám live show, megfelelő látványtechnikával, élő dobbal és DJ-vel.

 

Ordiman a magyarországi legismertebb electroswing DJ, producer, dalszerző. Számos hazai és külföldi előadónak készített remixet, saját dalai pedig nemzetközi szinten is elismertek a szcénában. A legtöbb  fesztiválon és klubban lehet vele találkozni, a neve garanciája a jó bulinak. A Stereo Swing zenakar tagja, mellyel számos nemzetközi és hazai fesztiválon és rendezvényen bizonyítottak már.

 

Tamási László, dobos, dalszerző, producer. Az utóbbi tíz évben dobosként elsősorban a Mystery Gang oszlopos tagja, mellyel a zenei és egyéb fesztiválok, klubok mellett, bejárták a világ számos fesztiváljait és klubjait. A MÜPA-tól a kisebb színpadokig, New York-tól Milánóig. Dalszerzőként és szövegíróként a Stereo Swing nevű electroswing zenekar megalapítója, és producere, mely 2018-ban Fonogram díjra lett jelölve. Ezen kívül megjelentek dalai külföldi kiadók válogatáslemezein, és egyéb kiadványain Angliában, Németországban, Ausztriában, és Kanadában, valamint Szűcs Gabi legutóbbi szólólemezére is készített szerzeményeket.

 

A csapat első hivatalos, két dalt tartalmazó EP-je 2018. okt. 1-én jelent meg "Back to the old school" címmel, mely az összes online felületen elérhető. A két dalhoz videoklip is készül, amit hamarosan láthat a  közönség.

 

Hogy milyen a swing 2018-ban? Október 27-én, az Instantban kiderül a HONKY CREW bemutatkozó koncertjén! 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!