TÚL AZ ÓPERENCIÁN IRODALMI PÁLYÁZAT

Meseíró, történetmesélő pályázatKalandozások, utazási élménybeszámolók, vágyak, álmok messzi tájakon a valóságban vagy a fantázia világában


A ClubNetCet Internetes Ismeretterjesztő Egyesület, a Tollal.hu internetes magazin és a Viadukt Alapítvány a Társadalmi Kommunikáció Fejlesztéséért irodalmi pályázatot hirdet.

 

Nevezési feltétel: a mű nem nyert és nem olvasható/hallható nyilvánosan másutt;Műfaji és terjedelmi megkötés: nincsEgy „mesélőtől" legfeljebb 2 pályázatot fogadunk el, mely benyújtható „hangos" formábanis. (A kéziratok gépelésében, digitalizálásában segítséget nyújtunk a Digitális Jólétprogram pontjainkon.)Mellékletként benyújtandó: rövid bemutatkozás (és egyéb megjegyzések, közlendők).Az írásokhoz illusztrációk is csatolhatók vagy belefoglalhatók (rajz, fotó, ábra).

 

Kategóriák:

 

I. Egyéni pályázók

II. Kollektív kategória (egy történet kettő v. több író „tollából")

III. Intézményi kategória (oktatási intézmény, nevelő otthon, nonprofit szervezet stb. általösszegyűjtött és együttesen benyújtott egyéni témájú pályázatok, illetve egy közöstémában írott művek)


A zsűri tagjai ma élő „könyves" írók, költők: Csapó Lajos (Alkotók Művészek és MűvészetPártolók Egyesületének elnöke és alapítója), Kontra Marika Szvita (Athéné Alkotókörtitkára), Szabados Melinda (Tollal.hu alapítója), Szilágyi Marcsi (az Élő Irodalom - ÉlőKönyv Műhely tulajdonosa), valamint Mozga Márta Anna a ClubNetCet Egyesület elnöke.


A győztes alkotások megtekinthetőek lesznek az internetes portálokon, rájuk szavazni islehet. Az alkotók a zsűri és a közönség szavazatai alapján díjátadó ünnepség keretébenelismerő oklevélben, díjakban részesülnek, illetve az írásokból kiadvány készülhet.


A PÁLYÁZATOK AZ ALÁBBI EMAIL CÍMEKRE KÜLDHETŐK BE:

zöldsziget@clubnetcet.hu v. viaduktinfo@gmail.com v. szerkesztoseg@tollal.hu
BEÉRKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. SZEPTEMBER 15.

 

A pályázatok nyilvános értékelésére a Népmese Napján kerül sor.

 

Digitális Jólét Pontjaink (ahol a gépelésben és a beadásban segítünk):

Budapest, XIV. Vezér u. 53/d. VezérNet SZITU pont, (1)7044593, 70-3194932

Budapest, XVIII. Havanna u. 52. Civil Sarok, (1)7209519, 70-3332830

Budapest, XX. Kossuth L. u. 59. Telemosoly Teleház (1)6073455, 20 2158620

5540 Szarvas: Hunyadi utca 22. Telemosoly DJP Pont, 30-9435841


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek