The Talent Kortárs Képzőművészeti Kiállítás (2013. november 8-december 4.)

Olyan tehetséges alkotóknak kínál bemutatkozási lehetőséget, akik nem rendelkeznek képzőművészeti vagy iparművészeti diplomával.

 

The Talent Kortárs Képzőművészeti Kiállítás

Grafika kategória megnyitó és díjátadó ünnepség

A megnyitó időpontja: 2013. november 8. 19:00

Bakelit Multi Art Center

1095 Budapest, Soroksári út 164.

A kiállítás 2013. december 4-ig tekinthető meg.

 

A The Talent Kortárs Képzőművészeti Kiállítás-sorozat a Bakelit Multi Art Center hatodik éve működő kultúrprogramja, amely kitüntetett platformot nyújt az autodidakta művészek számára. Olyan tehetséges alkotóknak kínál bemutatkozási lehetőséget, akik nem rendelkeznek képzőművészeti vagy iparművészeti diplomával.

Idén október 18-tól látogatható a Festészet kategória kiállítása november 13-ig.

A Grafika kategória pedig november 8-án kerül bemutatása ünnepélyes keretek között, ahol az L1 Egyesület művészeinek előadását láthatjuk.

A Bakelit termei után 10 belvárosi helyszínen, 9 héten keresztül lesznek megtekinthetőek a zsűri által kiválasztott alkotások. Ez idő alatt 3 különböző helyen fordul meg egy festmény vagy grafika, ugyanis 3 hetente másik helyszínre utaznak a művek - így a bő két hónap alatt bejárják Budapest legforgalmasabb kerületeit.   

A pályázat alkalmával (július 26-tól szeptember 26-ig) több mint 300 alkotással érkeztek a jelentkezők, amiből 123 festményt és 49 grafikát választott ki a szakmai zsűri: Atlasz Gábor (festőművész), Dóri Éva (művészettanár) és Dr. Matits Ferenc (művészettörténész).

 

 

A meghívó nagyobb méretben...


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!