TÁJÉKOZTATÁS A NEMZETI FILHARMONIKUSOK ELMARADÓ HANGVERSENYEIRŐL

Az online vagy személyesen megváltott jegyek és bérlet-hányadok az elmaradt koncertet követő 60 munkanapon belül visszaválthatók, vagy átcserélhetők.

 

Magyarország Kormánya a koronavírus járvány megfékezésére újabb védelmi intézkedéseket hozott, melyek 2020. november 11-én léptek hatályba. A szigorítások társaságunkat is érintik, "Mindennemű rendezvény megtartása tilos, ideértve a  kulturális eseményeket..." Az új rendelet 2020. december 11-ig érvényes, ennek értelmében a Nemzeti Filharmonikusok  következő saját rendezésű hangversenyei maradnak el.

 

  • 2020. november 16., Pesti Vigadó, „Ellentétek vonzásában"
  • 2020. december 2., Pesti Vigadó, „Kelet meséi"
  • 2020. december 3., Pesti Vigadó, „Kocsár"
  • 2020. december 5., NF 6. emeleti próbaterme, Müpa „Próbatermi vendégség
  • 2020. december 10., Müpa, „Passacaglia"

 

Elmaradnak továbbá a „A zene ajándék" 150 koncert - 150 településen c. országos kamarakoncert sorozat hátralevő előadásai is.


A későbbi hangversenyek megtartásával kapcsolatban a következő hetek kormányintézkedései alapján adunk további tájékoztatást.  

 

Jegyvisszaváltás - jegycsere

 

Az online vagy személyesen megváltott jegyek és bérlet-hányadok az elmaradt koncertet követő 60 munkanapon belül visszaválthatók, vagy átcserélhetők. A jegyek vagy bérletek vonalkódjainak megküldésével és a csere koncert kiválasztásával a visszafizetést vagy a cserét a jegy@filharmonikusok.hu e-mail címen, vagy a +36 (1) 411-6636 telefonszámon is megrendelhetik.

 

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és a Nemzeti Énekkar valamennyi művésze mindenkinek türelmet, erőt és kitartást kíván a veszélyhelyzet idejére, és reméli, hogy mihamarabb személyesen is találkozhat közönségével hangversenyeik valamelyikén.

 


Vigyázzanak magukra!


Megértésüket köszönjük!

 

 

Nemzeti Filharmonikusok vezetősége

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek