Szerelem a saját értelmezésem szerint

"A szerelem létezik, akkor is, ha vak vagy hozzá. Akkor is, ha nem érzed, ha nem látod, mert létezik egy látomásban és az öröklétben."

 


Mi a szerelem? Vak gyötrelem?

Egy bölcs lékek egyszer azt mondta: " Sose feledd, kit annyira szeretsz, hogy egy perc távolság vaknyi örökkévalósággá válik előtted."

Nem csupán értelmezni, tapasztalni nehéz a szerelmet, legfőképpen érteni lehetetlen, hisz vak vagy, mikor vele vagy. Iszod szavait, hisz bármit mond, úgy leköt, hogy elmerengtek kis világotok eme apró pillanatain, mely örökkön-örökké veletek marad, melyet elvenni nem lehet, hisz ez a tiéd. Ez a szerelem, nem befolyásolhatja senki, csak ő, az, akitől a naplemente csupán halvány illúziónak tűnik, a tájak homályba vesznek és érzésedet tagadni nem lehet. Ezért ne feledd ki a Napnál is jobban szeret! Ő a te napod, az éjszakád. Mikor lefekszel aludni, az ő képe néz vissza rád és halvány mosolyával csábít téged az örökkévalóságba. Melyben a csak te és ő léteztek.

Sajnos mindenki tudja, hogy eme örökkévalóságot a vég fenyegeti, de ez nem zavar, hisz senki sem érzett még ahhoz foghatót, amit én érezhettem valaki iránt. Azt éreztem, hogy álmodom, hogy nem érzek rajta kívül senkit, és semmit. Akit úgy szeretek, hogy elengedni már fizikai fájdalmat jelentene, hogy nélküle nem élnék rendesen és nélküle ez az idő halálom utolsó órája lenne. Szerencsére még mindig itt van mellettem, úgy imád, ahogy vagyok. Ezért szeretem, amíg élek és a halálomon túl is. Szerelmem iránta örökké fennmarad! Most sodródom szerelemünk hullámain, melyet az ég szánt nekem. Én oly szerelmes vagyok, hogy akit szeretek, meghalnék érte, és még belegondolni is fájdalmas lenne, ha itt hagyna. Bevallom, hogy szeretem és imádom, azt a titkos valakit, aki lehet, sosem fog létezni, ezért szeretem ezt a titkot, és örökké, amíg világ a világ, vagy ha már nem leszek, megőrzöm, és szeretni fogom őt.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Balage
#2. 2011. február 10. 15:25
Ne haragudj, nagyon szép írás, de a pályázaton csak versek vehetnek részt. Írásod inkább jegyzetnek tekinthető, és nem versnek. Ettől még szépnek tartom, csak hát a szabály...
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek