Szeptemberi könyvújdonságok az Alexandra Kiadónál

Elérkezett az ősz, a hangulatos, pulcsiba bújós, olvasással töltött esték ideje. Hadd ajánljak olvasnivalót az ilyen estékhez az Alexandra Kiadó szeptemberi könyvújdonságai közül!

 

 

Megjelent a tavalyi nagy sikerű A medve és a csalogány varázslatos folytatása! A rettenthetetlen fiatal nővé serdült Vászját választás elé állítják: vagy férjhez megy, vagy kolostorba vonul. Ő azonban inkább megszökik otthonról - ám hamarosan az ostrom alá kerülő Moszkva városának védelméhez kell segítséget nyújtania. A lány a toronyban elérhető a kiadónk honlapján!

 

Női olvasóink számára három újdonsággal is készültünk.

Juliette nagy utazása csodásan megírt, szívmelengető történet a könyvek erejéről, és arról, milyen apró tettek változtathatják meg életünket. Velejéig francia - a szó legjobb értelmében!

A felnőttkor küszöbén egy 39 éves, szingli, gyermektelen New York-i hősnő okosan megírt, hihetetlenül vicces, néha szívszorító portréja, aki igyekszik a saját feltételei szerint élni az életét. Legalább annyira dühös, szomorú és nyers, mint amennyire elbűvölő, vidám és reményteljes. A kategória legjobb könyvének tartják!

Titkos virágok kertje pedig egy testvérpár újra egymásra találásának megpróbáltatásokkal és titkokkal átszőtt, magával ragadó története.

 

Az izgalmas olvasmányok kedvelőinek pedig Frederick Forsyth, a politikai és kémthrillerek nagymesterének legújabb könyvét, A rókát ajánljuk. "Élvezetes, csodásan megírt remekmű a Földünk jövőjét fenyegető nemzetközi konfliktusokról. Forsyth rendkívül sokat tud a világ ügyeiről, a politikáról, a diplomáciáról, a fegyverkezésről és a kémhálózatok rejtelmeiről. A rókában, mint minden regényében, briliáns részletességgel mutatja ezt meg." (The Washington Post)

Ha pedig még ennél is több izgalomra vágyna, megjelent Lisa Unger újabb lenyűgöző thrillere, A Vörös Vadász! Claudia Bishop házassága megromlott, és az őt ért brutális támadás óta súlyos szorongással küzd. Zoey Drake-et a harcművészet erőssé tette, és úgy dönt, engedi, hogy a szülei lemészárlása miatt érzett düh vezesse cselekedeteit. Két különböző nő, eltérő célok, mégis a sors ugyanazon házhoz vezeti őket. A bosszú káoszt hoz, míg az igazság egyensúlyra törekszik. Vajon melyik győz végül?

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek