Romantikus újdonság A levél szerzőjétől

Megindító történet szerelemről, veszteségről és reményről Megjelent A levél szerzőjének új kötete

„Csodálatos és felemelő"
Lesley Pearse

„Gyönyörűen megírt és hihetetlenül szívbe markoló"
The Last Word Book Reviews

Megindító történet szerelemről, veszteségről és reményről
Megjelent A levél szerzőjének új kötete

Mary féltve őrizte titkát. Negyven évvel korábban olyan döntést hozott, amely örökre megváltoztatta az életét és valakinek a sorsát, akit nagyon szeretett.

Beth soha nem tudta az igazságot a szüleiről, ám most mindent megtesz azért, hogy kiderítse, mert ez lehet az egyetlen esély halálos beteg kisfia túlélésére. Amikor Beth egy megfakult újságkivágásra bukkan anyukája holmija között, rádöbben, hogy a fia jövőjének kulcsa a saját múltjában rejlik.
Vissza kell térnie oda, ahol az egész elkezdődött, hogy kiderüljön... a titok.

Csodálatos, felemelő történet A levél című bestseller írójától családról, hűségről, összetartásról és az anyai szeretet mindent elsöprő erejéről.

Kathryn Hughes 1964-ben született a chesire-i Altrinchamben, Manchestertől tizenöt kilométerre. Dolgozott titkárnőként, majd férjével huszonhárom éven át vezettek közösen egy sikeres ajándékküldő vállalkozást. Jelenleg Manchester közelében él házastársával és két gyermekével.
Első regénye, A levél 2013-ban jelent meg, és rögtön hatalmas sikert aratott: e-book változata a Kindle eladási listájának első helyére tört, a könyv pedig több mint egymillió eladott példánynál jár. A 2018-ban megjelent A titok a szerzőnő második regénye.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek

Az angyalok kora