Rajongókkal forgatta a Magna Cum Laude legújabb klipjét

Nyár elején jelent meg a Magna legújabb, Legjobb otthon című dala, amelyben a számukra legfontosabb városról, Gyuláról énekelnek a fiúk.

 

 

Szeptemberben mutatta be a Magna Cum Laude legújabb, Tájról Tájra című dalát, amelynek már az előkészületei is rendhagyóak voltak, hiszen az Arany Fácán sörrel közösen meghirdetett pályázat eredményeként született meg a slágergyanús szerzemény. A dalhoz, amelyben öt hazai település szépségeit éneklik meg a zenekar tagjai, most videoklip is született, amelyben a nyertes pályázatok beküldői is szerepelnek.

Martfű, Szolnok, Szarvas, Sajóivánka és Putnok szépségeit énekli meg legfrissebb dalában Tájról Tájra címmel a Magna Cum Laude, melyhez a helyi lakosok írásaiból merítettek ihletet. A dal megírását egy izgalmas pályázat előzte meg, amelyet az Arany Fácán sör álmodott meg.

„Nyár elején jelent meg a Magna legújabb, Legjobb otthon című dala, amelyben a számukra legfontosabb városról, Gyuláról énekelnek a fiúk. Eddig is tudtuk, hogy a zenekar tagjai büszkék arra, ahonnan jöttek, ahol a karrierjük is elkezdődött, de ez a dal tette teljesen egyértelművé azt, hogy mennyire hasonlóan gondolkodnak arról, hogy milyen dolgok fontosak az életben. Az Arany Fácán márka régóta arra bíztatja a fogyasztóit, hogy legyenek büszkék a gyökereikre, merjék bátran vállalni: Ez vagyok én! Ebből a közös értékrendből született meg egy különleges pályázat ötlete" - mondta el Palkó András, a HEINEKEN Hungária helyi márkákért felelős vezetője a dal születésének körülményeiről.

Az együttműködés keretében arra kértek helyi lakosokat, hogy küldjenek képeket, videókat saját szülő vagy lakóhelyükről, és mutassák be, írják le, miért az a hely számukra a legjobb otthon. Az ország minden szegletéből érkeztek nevezések, és közülük öt szerencsés beküldő pályázata szolgáltatta a témát az új számhoz, de ettől függetlenül nemcsak ezekről a településekről énekelnek a fiúk, egész Magyarországhoz szeretnének szólni új szerzeményükben.

„Már a Tájról Tájra dal szerzői folyamata is merőben új volt nekünk, nemcsak a téma, de a számunkra új munkamenet miatt is, hiszen most a nyertes pályamunkák inspirálták a tartalmat. E bemutatkozók meséltek a versenyzők érzéseiről, miért is az ő lakóhelyük a legjobb otthon. Emellett a videoklip forgatása sem a megszokottak szerint zajlott: hiszen profi színészek helyett, olyan emberekkel dolgoztunk együtt, akik számára egy klipben szerepelni teljesen új lehetőség volt. A pályázat nyertesei a lakóhelyüket mutatták be, mi a klipben pedig még Őket is" - mesélte Mező Misi a nemrég leforgatott videoklip készítéséről.

A Magna Cum Laude 16 éve működik és ez idő alatt összesen 11 videoklipet forgatott, saját bevallásuk szerint nem arra törekednek, hogy minden dalukhoz legyen film is, inkább a különleges darabokat szeretik megfilmesítve is bemutatni a nagyközönségnek. A 12. klipjük képi világa Magyarország szépségeit mutatja be, madártávlatból és emberközelből is megismerhetjük a főszereplők élőhelyét.

 

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek