RÁCKEVÉN ÁLLOMÁSOZIK A SZÓVIVŐK ROADSHOW

2020 AUGUSZTUS 5-én a ráckevei Duna Relax Hotelbe érkezik A Szóvivőket bemutató könyvek- roadshowja

 

 

 

 

A Szóvivők -könyvek szereplői közül ott lesz néhány szóvivő, ismert közéleti személyiség is:

 

SIPOS JENŐ - MLSZ SZÓVIVŐ

G.NÉMETH GYÖRGY - KORÁBBI WESTEL,TELEKOM SZÓVIVŐ, MAGYAR ALVÁS SZÖVETSÉG ELNÖKE

dr. SOGOR ZSOLT  - KORÁBBI BRFK SZÓVIVŐ, ÜGYVÉD

ÉS

SZABÓ GABI MICI - A SZÓVIVŐK KÖNYVEK ÍRÓJA

A könyv szerzője, roadshow- médiaturné - talk-show formájában, a szóvivőkkel járja az országot 2020 -ban is!

 

A Szóvivők újratöltve - SAJTÓANYAG(rövid)

 

2020 június 24- én Szentiván éjjelén mutatták be a Szóvivők nagy generációját követő Szóvivők újratöltve című könyvet Budapesten, melynek szereplői több szállal is kötődnek az első könyv szereplőihez.

Érdekes párhuzamok, különleges sztorik neves kommunikációs szakemberekkel, szóvivőkkel, közéleti személyiségekkel, ex-kormányszóvivőkkel, rendészeti, stratégiai és vállalati szóvivőkkel.

 

A könyvbemutató- Talk -show minden alkalommal betekintést enged a jelenlévő szereplők életébe, a könyvben elmesélt sztorik, sőt meglepetés archív felvételek segítségével is. 11 szóvivővel - köztük Sipos Jenővel, Garamvölgyi Lászlóval, Dobson Tiborral, Sogor Zsolttal és Kathi Attilával - készült az első kötetben interjú és most a második kötetbe is 11+ 1 szereplő került - a szóvivő-munkájuk alapján!  

Batiz András, Danks Emese, Dézsi Mihály, Forró Evelyn, Gulyás Erika, G. Németh György,

Havas Henrik, Herényi Károly, Nagy Anna, dr. Sági Zoltán, Vajtó Lajos

Valamint egy képzelt interjú az első kormányszóvivővel Bányász Rezsővel.

 

Szabó Gabi Mici a Rádió Bézs műsorvezetője - Egy kávé Micivel címmel öt éve 2015-ben indította műsorát, ahol azóta majd ötszáz beszélgetés és kávézás zajlott és ahol első szóvivő-talkshow is kezdődött. A szóvivők olyan sztorikat, részleteket meséltek el életükből, amiket eddig nem, vagy csak nagyon ritkán!

Immár kétszer 11 név, kétszer 11 sztori, kétszer 11 napra könnyed olvasnivaló, azoknak mindenképpen, akik még emlékeznek a „hétfőn nincs tévéműsor" -időszakra is.

 

Jogos lehet a kérdés: miért éppen a szóvivők? A szerző szerint méltatlanul keveset tudunk róluk, hiszen szakmai munkájukon kívül nem ismerjük őket. Kik ők? Az elveszett színész, a dumagép, az exhibicionista szócső, aki elhivatottan tud egy ügyért, témáért lelkesedni...úgy, mint Szabó Gabi?

 

És miért pont ők lettek az első és a második 11?

Új szerep született a kommunikációban, új arcok lettek fontosak, közkedveltek, ismertek. Arcok, akik beköltöztek a nappalinkba is, bevésődtek a tévénézők, rádióhallgatók emlékezetébe, akiket sokszor még ma is szóvivői múltjuk, munkájuk miatt ismerünk fel az utcán, mégis alig tudunk róluk valamit.

 

Az eddig Roadshow állomások között szerepelt már többök között Szeged, Sárospatak, Budafok, Esztergom, Siofok de a soronkövetkező állomások között lesz pl. augusztus 28-án Balatonföldvár, Gyulai Pálinkafesztivál, Rácalmás, Debrecen, Veszprém, Budapest és még sok-sok helyszín, ahol a közönség találkozhat a szereplőkkel, dedikáltathatja a helyszínen megvásárolható könyveket.

A könyveket a ColorCom Kiadó adta ki, megvásárolható itt: https://shop.colorcom.hu/termekcimke/szabo-gabi/

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek