Prograce programozó verseny középiskolásoknak és egyetemistáknak

NEUMANN JÁNOS SZÁMÍTÓGÉP-TUDOMÁNYI TÁRSASÁG


 
 
Ismét tehetségeket keres és karol fel a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara, együttműködve a piac szereplőivel.
 
Programozó verseny középiskolásoknak és egyetemistáknak a Neumann János Számítógéptudományi Társaság és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar szervezésében. Az első Prograce 2016-ban került megrendezésre. Akkor még csak 9 helyi csapat részvételével zajlott a megmérettetés, mára azonban országos versennyé nőtte ki magát. Idén 20 csapat indul.
 
A versenyen középiskolások és egyetemisták egyaránt részt vesznek.  A versenyt figyelemmel kísérik az informatikai piac jelentősebb szereplői, akik ajándékokkal, felajánlásokkal támogatják azt. Egyúttal érdeklődéssel követik a verseny alakulását, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a legjobbakat magukhoz csábítsák.  Bízunk benne, hogy az informatikus, programozó pályára történő ráhangolást a versenyfeladatokon túl, az értékes nyeremények és ajándékok is elősegítik.
 
A verseny weblapja:https://prograce.hu Időpontja: 2019. december 7. (szombat) 09:00-19:00 Helyszín: Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kar, 7624 Pécs, Boszorkány út 2.
 
Megnyitó:  09:00, A010-es terem Díjátadó:  18:00, A010-es terem
 
A verseny számokban: - 20 csapat jelentkezett, csapatonként 2-3 fővel az egész országból (összesen 54 versenyző) - minden résztvevő 24 évnél fiatalabb, ez a jelentkezés feltétele is volt egyben - a versenynek összesen 12 szponzora van, a felajánlott nyeremények összértéke meghaladja az    1 millió forintot - egész napos verseny, reggel 9-től este 17-ig zajlik a megmérettetés - napközben teljes ellátást kapnak a versenyzők (3x étkezés + korlátlan ital, kávé fogyasztása)


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek