PRESIDANCE COMPANY: HUNGARYTHM

2011. április 15-én (pénteken) 19 órától a PRESIDANCE COMPANY bemutatja a HUNGARYTHM című két felvonásos élőzenés táncszínházi show-ját a gyöngyösi Mátra Művelődési Központ színháztermében.

 


HUNGARYTHM kétszer ötvenperces produkciója a tánc, a zene és a cirkusz elemeit felhasználva invitálja nézőit egy felejthetetlen utazásra, amelyben felvillannak életünk fontos állomásai, bepillantást nyerünk az emberek érzés- és érzelemvilágába, hol könnyek között, hol ámulatba esve, hol pedig nagyokat nevetve ismerünk önmagunkra és látjuk meg saját sorsunkat.
 A produkció nemcsak a koncepciójában lesz egyedülálló: a teljesen interaktív rendezésnek köszönhetően a nézők valóban az előadás résztvevőinek, az élmény egyenrangú részeseinek érezhetik majd magukat.

Az együttes alapítója, szólótáncosa és koreográfusa Magyarország legjobb táncművészének választott, Harangozó díjas és méltán elismert VÁRI BERTALAN. Magyarországon eddig egyedülálló művészeti színvonal, lenyűgöző látványvilág és nemzetközi hírnév: ez a PRESIDANCE COMPANY. A társulat sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy számos külföldi fellépés mellett meghívást kaptak a New York-i Broadway-re. A táncosokat a Kerekes Band és a Csík Zenekar zenéjét élőben játszó PRESIDANCE SOUND SYSTEM formáció kíséri. A Presidance csapatát az együtteshez a Cirque du Soleil társulatból érkezett artista egészíti ki. Az előadás díszleteit - a Steven Spielberggel is együtt dolgozó - Szabolcs János és csapata álmodta színpadra.

Jegyek még kaphatók 3.900 Ft-os egységáron az MMK Információs pultjában.

Bővebben

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek