Peter Jones: Bolondos apu, Silly Daddy

A kétnyelvű, angol-magyar mesekönyv Igor Lazin rajzaival igazi telitalálat, meghozza a kedvet a csemeték nyelvtanulásához.

Bolondos apu mindent fordítva csinál. Amikor a gyerekei reggeliznek, ő vacsorázik. Ha a srácok meleg vízben fürdenek ő hideg vízben zuhanyozik. Ha az esőben a gyerekek otthon tartózkodnak, ő a szabadban sétál. Minden ruhát fordítva vesz fel. Kifordítva húzza fel a pulcsiját, a jobb cipője a bal lábára kerül, míg a bal a jobbra. Ám a bolondos aput így fogadják el és szeretik gyerekei.
A könyv tele van viccekkel, szórakozással és nevetéssel. A könyvnek minden oldala angol és magyar nyelven található, ezért könnyen olvasható és kiváló nyelvgyakorlásra.
A korábban Ausztráliában élő szerző immár húsz esztendeje Magyarországon él, ingatlanokkal foglalkozik.
Hét esztendős kisfia inspirálja mesekönyvek írására.
A karácsonyi könyvpiac egyik sikerkönyve, a Bolondos apu, immár Peter Jones ötödik mesekönyve. Köztük van csak angolul, mint például  The wise old mouse ( A bölcs öreg egér), illetve csak  magyarul, mint például A kolduskirály, megjelentek is.
S, hogy miért magán kiadásban jelennek meg a szerző könyvei? Peter Jones számos kiadót megkeresett, ám elutasították. Angol nyelvű mesekönyveit ma már Angliában, az USA-ban, Ausztriában is forgalmazzák. A Bolondos apu c. könyv folytatását hamarosan olvashatjuk.
PeterJones mesekönyvei kaphatóak a Libri, Bookline, a Líra és az Anima könyvesboltokban.

 


B. Mezei Éva


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek