Pályázat a hátrányos helyzetű kistérségek óvodái és általános iskolái számára

A pályázaton 2014-ben 1 500 000 Ft értékben kaphatnak az intézmények a gyerekek/tanulók fejlesztéséhez szükséges sporteszközöket, segédeszközöket, tornatermi berendezéseket.

 

 

 

 

A K&H a hátrányos helyzetűekért program keretében a K&H pályázatot hirdet a 311/2007. (XI.17.) kormányrendelet alapján meghatározott, leghátrányosabb helyzetű kistérségek közül az Abaúj-hegyközi kistérség, a Bodrogközi kistérség és a Sellyei kistérség helyi köznevelési intézményei - óvodái és általános iskolái - számára, sportszerek és mozgáskoordinációt fejlesztő eszközök beszerzésére, amelyek elősegítik az adott intézmény növendékeinek fizikai jól-létét, hozzájárulnak egészség-prevenciójukhoz, fejlesztik mozgáskoordinációjukat.

 

A pályázaton 2014-ben 1 500 000 Ft értékben kaphatnak az intézmények a gyerekek/tanulók fejlesztéséhez szükséges sporteszközöket, segédeszközöket, tornatermi berendezéseket.

 

Az elbírálás során kiemelt figyelemben részesülnek azok a pályázatok, amelyek lehetőséget adnak a sportfoglalkozások és a köznevelési intézmények kapuinak nyitásához a lakosság felé, bevonják a helyi civil szervezeteket, vagy kapcsolatot teremtenek a különböző életkorú, aktivitású polgárok között.

 

A pályázatra 2014. szeptember 22-től 2014. október 30-ig lehet jelentkezni a pályázati anyagok leadásával.

 

Részletes pályázati kiírás szeptember 22-től a https://www.kh.hu/publish/kh/hu/khcsoport.html címen érthető el. A pályázatról vagy a K&H szociális programról további információt Bodnár-Illés Zsófiától kaphatnak a (06 1) 350-7390/210-es telefonszámon vagy a zs.illes@well.hu e-mail címen.

 

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek