Nitro Circus - Daniel Bodin motoros hószán bajnok világcsúcs beállítására készül

Ne maradj le róla! Ezen a hétvégén a 5. és 6. rész következik, a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.

 

Nitro Circus Show élőben a Groupama Arénában június 14-én és a nagy napig minden szombaton és vasárnap este fél 9-től a SportKlub-on, a sorozat!

Mint már arról beszámoltunk rekorddöntési kísérlet lesz a budapesti előadáson - 2 világcsúcs kísérlet egyben! Daniel Bodin motoros hószán bajnok világcsúcs beállítására készül.

 

A háromszoros X-Games aranyérmes Daniel Bodin ezen a nyáron a Nitro Circus vadonatúj élő látványos show-jában a Moto Mayhem-ben, rekorddöntésre készül. A hómobilos bajnok további magasságokba emeli a Nitro Circus - Moto Mayhem show mércéjét a tandemes (páros) hátraszaltós ugrás kísérletével, rámpáról rámpára.

 

Készítettünk vele egy rövid videó interjút, amikor még ők Ausztráliában voltak:

 

 

 

A bajnok a saját határait is feszegeti a Freestyle Snowmobile Cross -ban (FSX) ezzel a világcsúcskísérlettel a Nitro Circus történetében először. Bodin és társa nemcsak hátraszaltózni fognak, hanem a több, mint 2o méter magas hatalmas ugrással kívánnak bekerülni a rekordok könyvébe. Ez közel a kétszerese az eddigi magasságoknak, amit versenyzők megugrottak már.

Daniel Bodin-ról:

Daniel Bodin két világrekordot tart, 2013-ban a leghosszabb ugrás csúcsát tartja motorral - 70 m, és motorral a leghosszabb hátra szaltó rekordja is az ő nevéhez fűződik 2008-ból, 44.8 m. Ezek az eredmények nem jöttek könnyen, Daniel számos törött csontja bizonyítja a veszélyességét ennek a sportnak.  2012-ben szinte véget ért a karrierje nyakcsigolya törése miatt, de a svéd extrém sport sztár soha nem adja fel.

Először Európában Magyarországon kerül bemutatásra  a 2014-es turné - Travis Pastrana és a Nitro Circus Show a SportKlubon. Minden szombaton és vasárnap este fél 9-től.


 

Ne maradj le róla! Ezen a hétvégén a 5. és 6. rész következik, a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel.

Ezt nemcsak ígéri, de meg is mutatja a Nitro Circus, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra. Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak" szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana - az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese - jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake "Bilko" Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.

 

Az élő Show helyszíne és időpontja: Groupama Aréna, 2015. június 14.

Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!

 

 


További információk az eseményről:

www.budapestjump.com

www.nitrocircuslive.com

www.facebook.com/NitroCircusLiveBudapest

www.facebook.com/NitroCircus

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!