Musical Pódium sok tánccal

A Musical-Pódium énekes-táncos show-műsorról beszélgetünk Kriszt László rendező-koreográfussal.

 

 

Az idei színházi évad egyik legjobbnak ígérkező programja lesz a Musical-Pódium énekes-táncos show-műsor, amelyet a Fészek Művészklubban mutatnak be, november 26-án, 27-én és december 30-án 18 órai kezdéssel. Erről beszélgetünk Kriszt László rendező-koreográfussal.


- Hogy jött az ötlet, miszerint külön táncos számokkal színesíti az énekes műsort?

A Kéri Dance Formációval már évek óta együtt dolgozom, hiszen Kéri Zsolt egy kiváló, nagy-tudású versenytáncos, és a partnerével Mravik Fannival nagyszerű táncos párt alkotnak. De meg kell említenem Szeghalmi Endrét és Serbán Andreát, akik szintén nagyszerű tangó táncosok. Mind két formációnak nagy sikere lesz.

 

- Honnan az ismeretség?

Tulajdonképpen kb öt éve ismerjük egymást, hiszen profi táncosokként, profi mentalitással bírnak, s így hosszú éveket töltöttek el a Balett és Klasszikus Jazz tánc óráimon a Komplex Dance Stúdióban. Sokat izzadtunk együtt és örömömre szolgál hogy hozzá tudtam járulni ahhoz, hogy nemzetközileg is figyelemre méltó tudásra tegyenek szert.

 

- Milyen táncos számokat láthatunk majd?

Teljes mértékben rájuk bíztam a táncos számokat, mert mint az előbb említettem mindannyian profik, s kellő alázattal és komolysággal alkotnak, a Versenytánc és a Tangó amúgy sem az én szakterületem.

 

- Úgy tudom hogy a Kéri Dance Formációval már dolgozott együtt!

Igen, 2012-ben és 2014-ben a nagy-sikerű Gershwin Show-ban volt szerencsém velük együtt dolgozni, ott nagy sikerük volt. A Tangópárossal pedig most először dolgozom a színpadon, de mivel őket is jól ismerem, egészen biztos vagyok az ők, magas szintű táncprodukciójában.

 

 

- Akkor sok sikert kívánok a bemutatójukhoz, és akik többet szeretnének megtudni a műsorról azok látogassanak fel a www.komplexdancestudio.hu weboldalra és keressék a Musical-Pódium menüpontot!

 

 


 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek