Miután boldogok leszünk (16)

A MIUTÁN-franchise negyedik filmje ott folytatódik, ahol a MIUTÁN ELBUKTUNKabbamaradt: Hardin édesanyjának londoni esküvőjén

Míg Hardin hátramarad, hogyszembenézzen a múltjával és újra kapcsolatba kerüljön vele, Tessa visszatér Seattle-be.Ott valami tragikus történik vele, és ez nehéz, életre szóló döntésekhez vezet.

Hardin szeretne segíteni Tessának, de annyira lefoglalja a saját démonaival valóküzdelem, hogy végül eltaszítja magától. Amit az apjáról megtudott, az alapjaibanrengette meg az áthatolhatatlan falat, melyet maga köré vont, és Tessa nem biztosbenne, hogy meg tudja menteni a férfit anélkül, hogy feláldozná saját magát.

Tessa a barátaira, például Landonra támaszkodik, hogy átsegítsék a nehéz időkön - ésrájön, hogy a továbblépéshez küzdenie kell saját magáért. Kiderül valami az egészségiállapotáról, és azt fontolgatja, hogy New Yorkba költözik, hogy új életet kezdjen. Hardinvisszatér, és elmondja Tessának, milyen sokat jelent neki, de lehet, hogy már késő.

Tessa már nem az a bájos, egyszerű lány, aki akkor volt, amikor megismerkedtek. Mostmár többet tud arról, hogy ki ő és mire van szüksége. Amikor "Hessa" összetalálkozik,tagadhatatlanul fellobban a szenvedély. De vajon megéri-e a szerelmükért harcolni - ésmilyen áron?

A Castille Landon rendezésében és Anna Todd sikerkönyve alapján készült MIUTÁNBOLDOGOK LESZÜNK a sorozat negyedik filmje, amelynek főszerepeiben JosephineLangfordot és Hero Fiennes Tiffint láthatjuk.


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek