Megjelent az Orvoskari arcképcsarnok 3. kötete

A könyv megvásárolható a Medicina Zrt. könyvesboltjában Pécsett, a Szigeti út 12-es szám alatt, ahol az első két kötet is kapható

 

 

Megjelent az Orvoskari arcképcsarnok harmadik kötete, ami - csakúgy, mint az első kettő - portrébeszélgetéseket tartalmaz a PTE Általános Orvostudományi Karának professzoraival.

 

A 14 nagy riport szereplői: dr. Bellyei Árpád, dr. Horváth Örs Péter, dr. Karátson András, dr. Krommer Károly, dr. Molnár Dénes, dr. Nagy Judit, dr. Nagy Lajos, dr. Nyárády József, dr. Pár Alajos, dr. Pytel József, dr. Sümegi Balázs, dr. Tekeres Miklós, dr. Ternák Gábor, dr. Vereczkei Lajos.

 

A beszélgetésekben nagyjaink életútjai elevenednek meg színes, érdekes, fordulatos történetekben, visszaemlékezésekben, őszinte, személyes vallomásokban, sok-sok tanulsággal. Elmélyült válaszaikkal a megszólítottak abban is segítenek, hogy az ÁOK klinikáinak, intézményeinek történetét is jobban megismerhessük, továbbá azokat a ma már ikonikus személyeket - oktatókat, kutatókat, klinikusokat -, akik tevékenységükkel jelentősen hozzájárultak a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának hírnevéhez.

 

A portrébeszélgetéseket Schweier Rita, a fotókat Kalmár Lajos készítette.

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek

Gyors őszi immunturbó