MagyarországOn

A beérkezett anyagokat elismert szakmai zsűri fogja pontozni, melynek tagjai nemzetközi szinten is elismert turisztikai és marketingszakemberek.


Új turisztikai kommunikációs verseny indult
MagyarországOn címmel új turisztikai kommunikációs versenyt indított a Turizmus & Vendég, hogy megtalálja azokat az imázsformáló projekteket, ami belföldi utazásra csábítja a lakosságot. A verseny főtámogatója a Magyar Turisztikai Ügynökség.


A Turizmus & Vendég új turisztikai versenyt indított. A MagyarországON verseny célja, hogy megtalálja az elmúlt két év legjobb, belföldi turizmust ösztönző, vagy imázsformáló kommunikációs projektjeit - legyen az egy város, fesztivál, utcaszakasz, városrész, régió, sportesemény.


A nevezéseket kilenc főkategóriában várják. Ezek a következők: város, városrész, régió, fesztivál, sportesemény, pihenés, gasztro, élmény, turisztikai szolgáltatások. Az egyes kategóriákba print kiadványokkal, digitális megoldásokkal, hirdetésekkel lehet nevezni.


A verseny főtámogatója a Magyar Turisztikai Ügynökség, amely különdíjjal jutalmazza a beérkező pályázatok közül a legjobb digitális megoldást. Az MTÜ olyan kreatív, újszerű, a legfrissebb digitális trendeknek megfelelő megoldásokat keres, amelyek belföldi utazási döntés meghozatalára ösztönzik a lakosságot, valamint inspirálóan hatnak a turisztikai szakma szereplői számára is.

 

A zsűri tagjai:


Ágh András, fotós, grafikus, a FingerMoto Kft. tulajdonosa

Kassitzky Attila, igazgató, PR és Szerkesztőségi Igazgatóság / Márka- és kampánykivitelezési Igazgatóság, Magyar Turisztikai Ügynökség

Laposa Bence, Balaton Kör elnöke, borász

Lencsés Tamara, kiemelt vezető szakértő, Desztináció-fejlesztésért felelős igazgatóság, Magyar Turisztikai Ügynökség

Magyar Vilma, Budapest Underguide, alapító-ügyvezető

Neizer Anita, tartalomfejlesztési vezető, PPH Media

Németh Bálint, ügyvezető igazgató, AERA property & destination , elnökségi tag, BBR

Pásztor-Duffy Judith, Turisztikai online marketing szakértő

​Vereckei András, főszerkesztő, Turizmus & Vendég


A MagyarországON versenyre olyan alkotások nevezhetők, melyek a 2016. március 1. és 2018. május 18. közötti időszakban kerültek nyilvánosságra.


Nevezési határidő: 2018. május 18.


További információk és a nevezés az alábbi linken: 

https://magyarorszagon.turizmusonline.hu/

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!