Magyar zenekar a Holland Big Rivers 2014 fesztiválon

A The Bits Beatles emlékzenekar Magyarországot képviseli Hollandiában a Kapolcsi Művészetek Völgyéhez hasonló holland összművészeti fesztiválon, a Big Rivers 2014-en.

 

Úgy tűnik nem lehetetlen vállalkozás egy magyar zenekarnak külföldi fesztiválon vendégszerepelni. Íme egy újabb példa arra, hogy a tehetség, a kitartás és némi szerencse birtokában a lehetőségek tárháza határtalan. Szó szerint.

A The Bits - Beatles emlékzenekar (http://thebits.hu) még csak másfél éve szórakoztatja a nagyérdeműt, de máris óriási megtiszteltetésben részesültek: Hollandia egyik legnevesebb fesztiválja, a Big Rivers meghívására érkeznek a Rotterdam melletti Dordrecht városába két koncert erejéig.

Big Rivers leginkább a hazánkban egyre népszerűbb Művészetek Völgye holland változata. Eredetileg 1998-ban indult egyszerű blues fesztiválként, de az évek alatt folyamatosan fejlődött, gazdagodott, mind programkínálat tekintetében, mind nézőszámban. Mára igazi összművészeti fesztivállá alakult, és a Holland lakosok körében is kiváló minősítést kapott. A széles körű zenei kínálat mellett helyet kap a költészet és utcai előadóművészekkel is találkozhat aki arra jár.

A 10 napos rendezvényen a The Bits két alkalommal is színpadra áll, a 8. napon a hazai közönség előtt már sikeresen tesztelt A Hard Day's Night LIVE című műsorral, majd a zárónapon este nyolc órától a nagyszínpadon a The Beatleslegnagyobb slágereiből szemezgetnek.

A koncert beharangozó klippje

A zenekar ígérete szerint folyamatosan jelentkezik majd a helyszínről (https://facebook.com/thebits.hu), így mi is nyomon követhetjük a fesztivál eseményeit, különös tekintettel a The Bits koncertjére!

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek