Mackófarsang szombaton és vasárnap

A jelmezben vagy játékmackóval érkező gyermekeknek 200 forint lesz a belépőjegy

 

 

Vidám forgataggal, látványetetésekkel és sok más programmal várja látogatóit az Állatkert most hétvégén, a Mackófarsang két napján. A 14 éven aluli gyermekek, ha jelmezben érkeznek, vagy elhozzák magukkal a játékmackójukat, jelképesen áron, 200 forintért látogathatják meg a városligeti intézményt.

 

Január 29-én és 30-án, azaz most szombaton és vasárnap tartják a Mackófarsangot a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A két napon át tartó eseményen változatos programokkal, élményekkel várják a családokat.

 

Mindkét nap látványetetések lesznek a barnamedvénél, a jegesmedvénél és az oroszlánfókáknál is. A Varázshegyben a medvék különleges világával ismerkedhetnek az érdeklődők, de ugyanitt lesznek cosplay jelmezesek, ismeretterjesztő előadások, sőt lesz macis kézműveskedés és Teddy maci kórház is. A Barlangteremben többek között a „macipofi" arcfestést, illetve a színező-rajzoló sarok programjait lehet kipróbálni, de itt lehet majd megtekinteni a WWF „Bocs, van egy perced?" című kiállítását is.

 

13 órakor kezdődik a Főkapu téren az óriásbábos utcaszínház és felvonulás, illetve a főbejárat mellett lévő információs pavilontól indul az izgalmas állomásjáték, amely egész nap várja a játékos kedvűeket. A Barlangteremben zenés forgatag teszi teljessé a programot, Kerekítő manó mondókás mókájával, Kecskés Karina és Karsai Veronika előadásával, illetve a Klárisok zenekar mesekoncertjével.

 

A Mackófarsang mindkét napjára különleges kedvezményt is kínál az Állatkert. A 14 éven aluli gyermekek ugyanis jelképes, 200 forintos áron léphetnek be az Állatkertbe, ha jelmezben, vagy a játékmackójukkal érkeznek, vagy legalább brummognak egy kicsit a kapun való belépéskor.

 

A Mackófarsang részletes programja az Állatkert hivatalos honlapján olvasható ( https://zoobudapest.com/tervezz-velunk/programtervezo/programnaptar/2022-01-29-mackofarsang-2022 ).

 

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!