Kiscsillag lemezbemutató koncert Budapesten

December 10-én mutatja be a fővárosi közönségnek legújabb nagylemezét a Kiscsillag.

 

„Egy üresjáratok nélküli bitang rakenroll koncert lesz a szombati" - állítja Lévai Balázs, a lemezbemutató koncert művészeti rendezője. 

 


Budapesti állomásához érkezett a Kiscsillag országos lemezbemutató turnéja. A zenekar december 10-én, szombaton, a Barba Negra Music Clubban mutatja be a novemberben megjelent, Néniket a bácsiknak! című új nagylemezét. Az eddigi lemezbemutató koncertekhez hasonlóan Lovasi Andrásék ezúttal is hazai klubkoncertekre nem jellemző díszlettel, dramaturgiailag felépített műsorral lépnek színpadra, amit Lévai Balázs, a Dob+Basszus házigazdája rendez, ám ez alkalommal még több meglepetésre számíthat a közönség. Néhány dalt például ígéretük szerint eddig sosem hallott változatban fognak előadni Budapesten. "A Kiscsillag decens, cool pasikból álló banda, akik hihetetlen energiával tolják a rock'n'rollt a színpadon. Ennek szellemében építettük fel a koncertprogramot: az ősrobbanástól elegánsan haladunk az eksztázis felé." - mondja Lévai Balázs. „Nincs lötyögés, felesleges dumálás, a dalokat próbáljuk minél jobb helyzetbe hozni. Van néhány meglepetés is a programban, amelyek dramaturgiailag fontos pontokra kerültek. A látványvilág pedig szolid, de karakteres, jól illeszkedik a Kiscsillag tesztoszterontól átitatott örömzenéjéhez. A végeredmény: egy üresjáratok nélküli bitang rakenroll koncert."

A rendhagyó lemezbemutató keretében fellép a dallamos punk rockot játszó Bankrupt, illetve a HEKK kamarakórus is, melynek megalapítását bevallottan a 2005 tavaszán alakult Kiscsillag ihlette.

 

Koncert és jegy információk:

Időpont: 2011. december 10., szombat
Helyszín: Budapest, Barba Negra Music Club (XI. Prielle Kornélia u. 4.)
Kapunyitás: 20.00
Bankrupt koncertkezdés: 21.00
Kiscsillag koncertkezdés: 22.00

Jegyek kaphatók elővételben az Interticket Országos Jegyirodai Hálózatában (jegyirodák listája a www.jegy.hu weboldalon) és a helyszínen. Telefonos jegyvásárlás bankkártyával az 1/266-0000-as számon. Internetes jegyvásárlás a www.jegy.hu oldalon. Jegyár elővételben 2200 Ft, a koncert napján, a helyszínen 2500 Ft.

Kiscsillag:
Lovasi András - gitár, ének
Ózdi Rezső - basszusgitár
Mihalik Ábel - dob
Leskovics Gábor - gitár, vokál

www.kiscsillagzenekar.hu
www.megadokiado.hu

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek