Jupiter food truck

Cél, hogy stabil munkát adjunk fogyatékos embereknek, fenntarthatóan működjünk, és minél több Jupiter kocsi induljon el az országban, minél több fogyatékos embernek munkát nyújtva ezáltal

 

 

Jupiter a világ első food truck-ja, amit fogyatékos emberek üzemeltethetnek! - tudtuk meg a KézenFogva Alapítvány és a Fruccola tegnap esti közös sajtótájékoztatóján, ahol bemutatkozott a Jupiter csapata. A Jupiter a világ első olyan food truck-ja, amelyben fogyatékos személyek dolgozhatnak!

A KézenFogva Alapítvány és a Fruccola csapata egy közös társadalmi vállalkozást hozott létre, hogy egy kis segítséggel a fogyatékossággal élő embertársaink is megvalósíthassák álmaikat, és egy sikeres együttműködés részesei lehessenek. Céljuk, hogy olyan embereknek adjanak munkát, akik noha fogyatékossággal élnek, de annál szorgalmasabban tevékenykednek a food truck működtetésében, megmutatva országnak, világnak értékeiket, képességeiket.

Az újbudai Allee Bevásárlóközpont Váli utcai kijáratánál Tunyogi Imre slammer, a Jupiter munkavállalója; Tausz Péter és Saás Petra, a Fruccola ügyvezetői és Pordán Ákos, a KézenFogva Alapítvány ügyvezetője tájékoztatta a nagyszámú megjelentet. A lelkes fiatalok a legfinomabb raclette sajt szendvicseket készítették a fesztiválokon, most azonban a Jupiter lehorgonyoz a belváros szívében. Sok embert ki tudnak szolgálni, hiszen 10 megváltozott munkaképességű személy foglalkozik azzal, hogy kiváló minőségben kerüljenek a finomságok a vendégek kezébe, mindezt pedig környezetbarát csomagolásban.

Közös szándékuk, hogy széles társadalmi környezetet elérve és érzékenyítve, a társadalmi vállalkozás ízletes ételeket és italokat kínáljon az érdeklődőknek. Környezettudatos működésük során javarészt hazai alapanyagokat használnak fel. Céljuk, hogy stabil munkát adjunk fogyatékos embereknek, fenntarthatóan működjünk, és minél több Jupiter kocsi induljon el az országban, minél több fogyatékos embernek munkát nyújtva ezáltal.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek