Júliusban ingyenes és kedvezményes programokat kínál a Magyar Nemzeti Múzeum

****

 


 

"PÁROS PÉNTEK" - ingyenes múzeumi délután

Mikor jártál a Nemzeti Múzeumban, ebben a klasszicista múzeumpalotában? Nem tudsz külföldre utazni? Itt az idő, hogy jobban megismerd saját országodat! Tölts el egy délutánt a kiállításainkban, döntsd el mi érdekel jobban a tárgyak, vagy a mögöttük megbújó történetek? Repülj vissza a rendszerváltás korába, nézd meg a dizájn centert, milyen volt egy táskarádió! Csodáld meg a Seuso-kincset!

Most mindezt ingyen megteheted!

2020. július 17-től, minden pénteken 14-18 óra között a múzeum ingyenes belépést biztosít a párban érkező látogatók számára.
A belépőjeggyel megtekinthető a múzeum valamennyi kiállítása, így a Seuso-kincs és a Közös időnk '89-90 című időszaki tárlat is.

 

 Nagymamák és nagypapák figyelmébe ajánlj a múzeum egy unokákkal közös programot: személyre és érdeklődési körre szabott tárlatvezetést. A gyerekek életkorának* és érdeklődési körének megfelelően választhatnak a tematikák közül az állandó történeti kiállításban, így biztosan egyedi élményben lesz részük!**
 A program díja: 8000FtA program díja tartalmazza a tárlatvezetést és belépőjegyet 6 főnek (2 nagyszülő + 4 unoka, vagy 1 nagyszülő + 5 unoka, minden további unoka 800Ft/fő) 
Jegyvásárlás

*  A tárlatvezetés módszertanának megfelelően elsősorban 7 éves kor felett ajánljuk a programot.** A program tematikájának és időpontjának egyeztetése szükséges legalább egy héttel a tervezett látogatás előtt, amelyre a tarlatv@mnm.hu e-mail címen van lehetőség. Felhívjuk figyelmüket, hogy a programot hétköznap 10:00 és 15:00 közötti időpontban tudjuk megvalósítani. 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek