JÓTÉKONY JANUÁR A VESZPRÉMI PETŐFI SZÍNHÁZBAN

2020 első hónapjában több népszerű, bérletszünetes előadás bevételének adományként befizetett részért civil szervezeteknek ajánlja fel a Veszprémi Petőfi Színház

 

 

A teátrum alaptevékenységén túl számos olyan programot elindított már, amelynek keretében társulata és közönsége segíthet embertársainkon. Az adventi időszakban a Nyugdíjasok Karácsonyán, a Fenyveserdő Otthon lakóinál, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségénél, Veszprém Megyei Jogú Város Egyesített Szociális Intézményének ünnepén, a VKSZ Zrt. karácsonyán és még számos rendezvényen jótékonysági fellépésekkel, színházjegyekkel, ajándékokkal segítette az időseket, a szociálisan rászorulókat és a fogyatékkal élőket, valamint a nehezebb körülmények között élő gyermekek támogatása is hagyománnyá vált a színház gyermeknapi programjain. Az előbbieken túl a Veszprémi Petőfi Színház évente megrendezi sokezres látogatottsággal bíró Érzékenyítő Fesztiválját.

 

Miután a jótékonykodást többen a rendkívül eseménydús decemberi hónapra időzítik, ellenben a támogatásra szorulóknak az év más időszakaiban is szükségük lehet a segítségre, a teátrum JÓTÉKONY JANUÁR címmel az év elején hirdeti meg jótékonysági programját. Három sikerdarab - az Esőember, a Holt költők társasága és a Tortúra - januári előadásaira megváltott belépőjegyeiből 500 forint adományt veszprémi civil szervezeteknek ajánl fel a színház. A támogatott szervezetek között megtalálható többek között az AutiSpektrum Egyesület, a Veszprémi Egyetemi Színpad, illetve a pszichiátriai betegekkel foglalkozó Horgony Alapítvány.

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek

Gyors őszi immunturbó