Játékfilmes videoklipek a zLabortól

Milyen a játékfilmes videoklip? Magas művészi igénnyel tervezik és feszesebb, vagy szabadabban értelmezhető történettel rendelkezik.

Milyen a játékfilmes videoklip? Magas művészi igénnyel tervezik és feszesebb, vagy szabadabban értelmezhető történettel rendelkezik. Gyönyörű képekkel, profi szereplőkkel, izgalmas helyszíneken készül, és olyan hatást kelt, akár egy mozifilm. A zLabor csapata úgy gondolja, a jó zene megérdemli a méltó filmes kifejezésmódot.

 

A Virrasztók Társasága egy három számos trilógiában vállalkozott a halottak méltó búcsúztatására. A zenével harmonizáló, néphagyományra épülő képi megoldásokkal, finom történetmeséléssel, zúzós montázsokkal, haláli fényekkel kelt életre a mű, mely megtekinthető egyben, vagy akár zeneszámonként is!

 

http://youtu.be/1rWmhWy3Y8Ahttp://youtu.be/SnNbts-FtIo
http://youtu.be/0gEqqHIsenQ
http://youtu.be/YkVC6q6eymA

 

A Crossholder egy összeesküvést leplezett le a 18. században - igazi kalandfilmes megvalósítással, véres harcjelenetekkel, sejtelmes, gyertyafényes asztaltársasággal.

 

http://youtu.be/Iq5wD6tWwGw

 

 

A zLabor csapata pedig nem pihen, hiszen sok előadó szeretné, ha a zenéjéhez művészileg és technikailag is a legszínvonalasabb játékfilmes stílusban készüljön videoklip. Hamarosan láthatjuk többek között Oláh Ibolya, a Piramis, a Wisdom, a Tűzmadár és a Pokolgép új filmjeit is. Addig pedig bővebb olvasnivalót a stúdióról itt találtok!

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek