Iskolakezdés: az E.ON 7 millióval segít, csatlakozzon Ön is!

Óriási ceruzatartóval hívja adakozásra az E.ON csoport az embereket az iskolakezdéshez kapcsolódó adománygyűjtő kampányban.

 

 

 

Az Erzsébet téren felállított, óriási sündisznóhoz hasonló, közel 4 méteres, fából készült installációval kívánja felhívni a figyelmet az Iskolakezdés együtt! akcióra az E.ON Hungária Zrt. Az Ökumenikus Segélyszervezet által évek óta megszervezett adománygyűjtés célja, hogy tanévkezdésig legalább ezer olyan csomagot tudjanak összeállítani, amelyekkel rászoruló gyerekek boldog és sikeres iskolakezdését lehet biztosítani: írószerekkel, tanszerekkel, sportruházattal.

 

Az E.ON csoport 7 millió forintot adományoz az Iskolakezdés együtt! segélyakció céljaira, emellett szerepet vállal az adománygyűjtés népszerűsítésében. Ezt a célt szolgálja az az óriási ceruzás installáció a fővárosi Erzsébet téren, amiből az odalátogatók akár el is vehetnek egy-egy ceruzát.

 

A társadalmi felelősségvállalási tevékenységünknek mindig is sarokköve volt az a E.ON Next Generation program, aminek keretében a jövő nemzedékét tudjuk tanítani, fiataloknak tudunk segíteni. – mondta Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese a támogatás bejelentése és az installáció bemutatása kapcsán. Kiemelt célunk, hogy a következő generáció meghaladjon minket tudásban. Ahhoz azonban, hogy mindenki egyenlő esélyekkel fejlődhessen, segítséget kell adnunk azoknak, akik erre rászorulnak. Ezért támogatjuk már évek óta az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! kampányát, hiszen így sok olyan gyerek kezdheti meg az iskolát hiánytalan tanszerkészlettel, akiknek a családjában egyébként az iskolaszerek beszerzése komoly problémát, anyagi terhet jelentene. – fogalmazott Jamniczky Zsolt.

 

 

Sokadik éve már, hogy az E.ON csoport stratégia partnerként támogatja a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet, és ezen belül az Iskolakezdés együtt! akciót. – mondta Lehel László, a Segélyszervezet elnök-igazgatója. Nagy megnyugvás nekünk, hogy stabil partnerként számíthatunk az E.ON-ra, aki évek óta jelentős összeggel támogatja akciónkat, segítve annak fenntarthatóságát. Noha minden egyes ember, minden forintja óriási segítség nekünk, az ilyen kiemelt zászlóshajók nélkül nem teljesülhetnének célkitűzéseink.


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek