Interjú Balázs Norberttel

Mit érez most, hogy nem csak zongoristaként, hanem zeneszerzőként is megmutatkozik a közönség irányába?

 

Elsősorban nagy megtiszteltetést és örömöt érzek, azért mert napjaink egyik legtehetségesebb énekese Csík Laci elvállalta, hogy elkészíti a hangszerelését és eléneklését a dalomnak, aminek a címe: Valamit Érzek

 

Hol volt a klip felvétel? Kik járultak hozzá a dal elkészítéséhez?

 

A dalban 4 vendégművész is közreműködik, Varga Balázs Gitár, Sárközi Dávid hegedű Balogh Szabina Vokál, Csonka Tamás Rap. A stúdió munkálatokat pedig Csík hangstúdió végezte Mizo közreműködésével. A felvétel helyszínét pedig a Budapest Jazz Club biztosította. Nagyon remélem, hogy sikerült olyat alkotnunk zenész barátaimmal, kollegáimmal, ami egyaránt élményt nyújt mindenki számára.

 

Mi inspirálta a dal megírásához?

 

A párom Orosz Mariettával való első találkozás után született meg bennem ez a dallami voltaképpen egy szerelmi vallomásnak mondható.

 

Máskor is dolgoztak együtt zenei téren Csík Lacival?

 

Ez lesz az első közös munkánk, de lesz még folytatása ennek a dolognak. Tervezünk közös hangversenyeket, új dalokat és egyéb zenei projecteket.

 

Mint zongoraművész jelenleg mik a tervei?

 

Tervezem a közel jövőben eljátszani egy zongoraciklus keretében Chopin összes zongoraművet. Ez nagyon nagy kihívás számomra mert Chopin a legérzékenyebb és szenvedélyesebb zeneszerzők közé tartozik és minden művének az előadásához maximális koncentráció és felkészültég igényeltetik. Valamint tervezem, hogy jövőre Csík Lacival és zenész kollegákkal egy Cziffra György emlék hangversenyt tartsunk.

Támogatók: Peres Mihály , Boldizsár Norbert,Jauernik Timea

A videó felvételt a Romstar Record biztosította.

 

A klip megtekinthető a következő linken:  https://www.youtube.com/embed/nOaL_nF-OxY


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek