INSPIRÁCIÓS PÁLYÁZAT A FRANK (16) KAPCSÁN

Július 31-én kerül a mozikba az Oscar-jelölt Michael Fassbender főszereplésével a Frank (16) című őrült vígjáték, melynek kapcsán a Mozinet és a Pesti Est közös pályázatot hirdet.

A díj a filmben is használt különleges hangszer, a teremin.

 

Michael Fassbender (12 év rabszolgaság, Shame - A szégyentelen, Prometheus) alakítja Franket, a kiejthetetlen nevű indie banda, a The Soronprfbs frontemberét. Frank még a zenészek körében is igazi különcnek számít: csak a tökéletes hangzás érdekli, mindenben az inspirációt keresi - és még alvás közben sem veszi le az egész fejét körbevevő hatalmas papírmasé maszkot. Frank és csapata kizárólag a popszakmát messzemenőkig elutasító egyéniségekből áll.

 

A Mozinet és a Pesti Est pályázata egy roppant egyszerű kérdésre keresi a választ: „Téged mi inspirál?" Talán egy jó beszélgetés? Egy újsághír? Egy ház az erdő közepén? A hajnali madárcsicsergés? Egy festmény? Netalán egy dal?

 

Nincs más dolgod, mint július 28-án, délelőtt 11 óráig kipostolni az esemény Facebook oldalára (http://tinyurl.com/odm6jk2), hogy téged mi inspirál, és ha a te posztod kapja a legtöbb lájkot, akkor megnyered a TEREMINT, egy ahhoz hasonló hangszert, amin Clara (Maggie Gyllenhaal) játszik a filmben. A díjátadóra a július 29-i, magyarországi premier előtti ősbemutatón, a Corvintetőn zajló Budapest Rooftop Cinema vetítésén kerül sor, melyre a teremin nyertese kétfős belépőt kap.

 

A Frank (16) és kísérőfilmje, a Symphony No. 42 július 31-én kerül országosan a hazai mozikba - az angol film szinkronizált és feliratos változatban is látható lesz.

 

A pályázat részletei...

 

Frank szinkronizált mozielőzetes:

 

 

 

Frank feliratos mozielőzetes

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
szerkesztőség
#4. 2014. július 21. 14:20
Javítottam az elírást. Köszi Eliza!
Balage
#3. 2014. július 21. 14:19
Szerintem Pesti Pisti akart lenni ;o)
előzmény: Eliza Beth hozzászólása, 2014. július 21. 14:14
Eliza Beth
#2. 2014. július 21. 14:14
Na, megint egy lájkvadász pályázat :-(((

Amúgy mi az a Pesti Pesti? :-)))
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek