Illatosított metrókocsik Bécsben

Eurocomm-PR Budapest: Bécs Város Külképviseleti Irodája 2019. július 9.

 

 

Bécsben a tömegközlekedést illatos metrószerelvényekkel szeretné vonzóbbá tenni az utasok számára a Wiener Linien, Bécs város közlekedési vállalata.

 

Bécsben július végéig két metró vonalon találkozhatnak a tömegközlekedők az illlatos szerelvényekkel. Az utasok a virágos mintával ellátott kocsikon négy különböző illatot szívhatnak magukba. A lila az ellazulást, a zöld az energiát, a rózsaszín a pozitív hangulatot, a narancssárga illat pedig a felfrissülést hozza el az utazás során. A projekt még tesztüzemben van, a metrózók egy online szavazás keretein belül tehetik le voksukat a kedvenc aromájuk mellett.

Nagyon fontos számunkra, hogy az utasok minél kényelmesebben érezzék magukat az utazás során. Ez a hálózat folyamatos bővítésével kezdődik és a járatok sűrítésével, új és korszerű járművek beszerzésével illetve az idősebb modellek légkondicionáló rendszerének felszerelésével folytatódik. A valódi kényelemhez egy kellemes légkör is hozzátartozik. - nyilatkozta Uli Sima, környezetvédelmi városi tanácsnok.

 

A bécsi közlekedési vállalat nem csak a közlekedésben gondol az utasokra. Nemrég piacra dobták új fürdőruha kollekciójukat is. Ezek mellett minden más is megtalálható online webshopukban, ami egy nyári csobbanáshoz jól jöhet.

 

Copyright:

Ulli Sima környezetvédelmi városi tanácsnok és Günter Steinbauer,a Wiener Linien ügyvezető igazgatója bemutatja az illatos szerelvényeket © Credit_PID_Fürthner

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek