Hogyan éljünk együtt az inflációval?

Szakmai rendezvény kreatívipari vállalkozásoknak és abban gondolkodó tervezőknek

 

 

 

 

 

Mit jelent az infláció? Milyen módon hat a vásárlók viselkedésére? Hogyan reagáljunk rá a vállalkozásunkban? Mennyire kell újratervezni, árazni? Milyen banki vagy fintech megoldások segíthetnek mindebben? Mit kezdhetünk a meglévő forintjainkkal? Ezekre a kérdésekre keresi a választ május 3-án kedden 17-20 óra között a Budapest Design Week társszervezésében megvalósuló Start Up Guide LIVE szakmai webinár.

 

 

A Start Up Guide LIVE szakmai rendezvénysorozat tavaszi online eseménye folyamán Szenes Gábor házigazda szakértő vendégeivel az infláció témáját járja körbe. A beszélgetések három tematikus blokkban, három frappáns kérdésfelvetéssel az elmúlt fél évben történt gazdasági változásokat elemzik és a megszokott módon mutatják be a kreatívipari kkv-k számára is adaptálható megoldási javaslatokat a vállalkozáson belül felmerülő, kapcsolódó problémák megoldására.

 

Az esemény során az alábbi kérdésekre keresi a választ az esemény házigazdája és meghívott szakértői.

 

STARTUP GUIDE LIVE 2022

MI AZ AZ INFLÁCIÓ, ÉS HOGYAN ÉLHETÜNK EGYÜTT VELE?

2022. május 3., kedd 17:00 - 20:00 óra

 

TÉMÁK

 

●        Mi az az infláció? - Miért fontos, hogy mi hajtja az inflációt? / Mit lehet kezdeni vele? / Miben tér el a termelői és a fogyasztói árindex?

●        Mi történik infláció esetén a piacon? - Hogyan viselkedik a fogyasztó? / Olcsóbból vesz többet? - helyettesítő termékek / Mi az a strandinfláció? / Mi változik a fogyasztói kosárban? / Mi történik a beszerzési láncokkal?

●        Mi történik a cégben? - Vállalati pénzügyek infláció idején - Hogyan változhat a költségszerkezet? / Mit kezdjünk a meglévő forintunkkal? - treasure szerződések / likviditási kérdések / pénzügyi - fintech megoldások.

 

 

MEGHÍVOTT SZAKÉRTŐK

 

●     Dr. Kolozsi Pál Péter igazgató / Magyar Nemzeti Bank

●     Kozák Ákos társalapító-igazgató / Egyensúly Intézet

●     Kristó Zoltán ügyvezető / Riport Applications

●     Madár István vezető elemző / Portfolio 

●     Sándorfi Balázs alapító-ügyvezető / Bankmonitor

●     Suppán Márton alapító-főszerkesztő / Fintech.hu

 

 

START UP GUIDE

 

A Magyar Formatervezési Tanács kiemelten sikeres projektjei közé tartozó Start Up Guide egy online elérhető, bárki által szabadon letölthető, évente frissített, és kifejezetten a kreatívipari mikrovállalkozások igényeire szabott kiadvány. 2019-ben a projekt a Budapest Design Week társszervezésében elevenedett meg először, és Szenes Gábor alapító felvezetésével és moderálásával, Start Up Guide Live néven a fesztivál immáron hagyományosan megrendezett vállalkozásfejlesztési programjává vált.

 

 

A program ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.


Részletes program és regisztrációs felület

●     https://kreativipar.startupguide.hu/live/

●     https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_IvIDaHBWQnaAyoUSY_KnXg

 

 


Vissza a főoldalra
Hozzászólások:
Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Legolvasottabb cikkek